{ Τελευταία νέα }

Μαθητές συναντούν και κάνουν ερωτήσεις σε μια Drag Queen. Οι αντιδράσεις.(Video)


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Μαθητές συναντούν και κάνουν ερωτήσεις σε μια Drag Queen. Οι αντιδράσεις.(Video)Βίντεο του Channel 4 δείχνει μια Drag Queen η οποία επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο και συνάντησε κάποιους μαθητές.

Αρχικά τα παιδιά πείραζαν τη Ρούμπεν,  όπως ήταν το όνομά της, για τα ρούχα της και το μακιγιάζ της. Ορισμένα είπαν ότι το μακιγιάζ δεν είναι για άντρες, ότι το στυλ ήταν έξω από τα συνηθισμένα και κάπως υπερβολικό. Η Ρούμπεν απαντούσε πάντα με χιούμορ και τα παιδιά γελούσαν.
Στην πορεία της συζήτησηε η Ρούμπεν αναφέρθηκε σε ορισμενα  δυσάρεστα βιώματά της στο σχολείο. Τα παιδιά, με τον τρόπο που την αντιμετώπισαν, έδειξαν ότι δεν έχουν υιοθετήσει τις προκαταλήψεις του παρελθόντος για τη διαφορετικότητα.
 
Ορισμένα είπαν χαρακτηριστικά. : «Τουλάχιστον έχεις το θάρρος να κάνεις αυτό που θέλεις» ή «Αυτοί που είναι να σε μισούν θα το κάνουν, εσύ να κάνεις αυτό που θέλεις», ή «Δεν πρέπει να σου επιβάλλουν οι άλλοι τι θα κάνεις».
Η Ρούμπεν παρατήρησε ότι είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στο σχολείο στην Αυστραλία, από τότε που το εγκατέλειψε και αισθάνεται καλά.
«Με κάνατε να πιστέψω ότι η κατάσταση σε κάποια σχολεία είναι καλύτερη από ό,τι ήταν κάποτε», τόνισε.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ