ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Μαζί σαπίζουμε Νύμφη του Θερμαϊκού» | Βιβλιοπαρουσίαση - συζήτηση

Οι εκδόσεις Τύρφη με αφορμή την έκδοση του βιβλίου δοκιμίων «Μαζί σαπίζουμε Νύμφη του Θερμαϊκού» του Δ. Μπόσκου, σας καλούν στην εκδήλωση-συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 19:00μμ, στο Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe (στο Τελλόγλειο Ίδρυμα), Αγίου Δημητρίου 15 Α.

Στην συζήτηση πάνω στο θέμα του μύθου περί Θεσσαλονίκης-ερωτική πόλη, καθώς και περί της έκπτωσης και δυσλειτουργίας του αστικού της τοπίου, πέραν των ομιλητών, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν συγγραφείς και φίλοι της Τύρφης, όπως και όλοι όσοι παριστάμενοι θελήσουν να εκφράσουν την άποψή τους.

Οι εκδόσεις Τύρφη, λοιπόν, σας καλούν σε μια συμμετοχική εκδήλωση-συζήτηση για την πόλη μας, το παρόν και το μέλλον της, όπου όλες οι γνώμες μετράνε.

«Μαζί σαπίζουμε Νύμφη του Θερμαϊκού» Δημήτρης Μπόσκου

Εκτός, λοιπόν, του ότι δεν είναι η Θεσσαλονίκη πόλη ερωτική, είναι και μια πόλη που δεν την αγαπάει κανένας, ούτε οι ίδιοι οι κάτοικοί της. Αλλιώς θα είχε το Μετρό της εδώ και πολλά – πολλά χρόνια και με τα παγκόσμιας ακτινοβολίας αρχαία της in situ. Μια πόλη με κατοίκους που νοιώθουν ενοχές απέναντι στην ιστορία της πόλης τους, αλλά κανένας δεν τολμά να κάνει κάτι».

Για το βιβλίο μιλούν:
Ελευθερία Θάνογλου
Κάτια Σουέρεφ
Δημήτρης Μπόσκου

Στο θέμα θα τοποθετηθούν:
Γιώργος Γκόζης / Άννα Γρηγοριάδου / Έλενα Γιασεμάκη / Μαρία Γαληνίδου / Μαρία Γκερτσάκη / Ξένια Ράδα Καλαϊτζίδου / Τάσος Κουδούνης / Βασίλης Μόσχοβος / Κατερίνα Νικολάου /Νίκη Ροδοπούλου / Αναστασία Πανταζοπούλου

Την συζήτηση συντονίζει η Μαρία Ψωμά Πετρίδου

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως