Με 17 επιχειρήσεις - μέλη του στην 83η ΔΕΘ το ΕΒΕΘ

Με 17 επιχειρήσεις - μέλη του στην 83η ΔΕΘ το ΕΒΕΘ

Με 17 επιχειρήσεις – μέλη του συμμετέχει στην 83η ΔΕΘ το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (περίπτερα 2 και 3 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης).
 
Το ΕΒΕΘ, που ανέκαθεν ενισχύει και στηρίζει εμπράκτως τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες των μελών του και την ΔΕΘ-HELEXPO, θα δώσει το «παρών» στην Έκθεση καλύπτοντας σημαντικό μέρος της δαπάνης συμμετοχής των 17 επιχειρήσεων.
 
Στις επιχειρήσεις-μέλη του, που μετέχουν ως εκθέτες, δίνεται και η δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση ότι το έχουν δηλώσει στη σχετική φόρμα συμμετοχής και τηρούν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.
 
Τα αντικείμενα των εταιρειών αφορούν σε κατασκευές, καυστήρες pellet, ενέργεια, πληροφορική-λογισμικό, ηλεκτρικούς υποσταθμούς, συστήματα αναρτήσεως κουρτινών, εξοπλισμούς πτηνοτροφίας, βιοτεχνολογικά-χημικά, κέντρα μπαταρίας, μακεδονικά ζαχαρώδη, ζαχαρώδη, προϊόντα κυψέλης και φύσης, χάλκινα αντικείμενα, εκδόσεις, organic electronic technologies.
 
Η 83η ΔΕΘ, που πραγματοποιείται από τις 8-16 Σεπτεμβρίου, θα έχει περισσότερους από 1.500 εκθέτες και πλήρη εκθεσιακή κάλυψη κάθε στεγασμένου και υπαίθριου χώρου.
 
Η φετινή διοργάνωση είναι η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας να δίνει τον τόνο των διεθνών συμμετοχών, φέρνοντας στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 52 αμερικανικές εταιρείες-κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου.
Επιπλέον, η φετινή ΔΕΘ θα υποδεχθεί και 100 ελληνικές start ups επιχειρήσεις, που θα αναδείξουν το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως