Site icon Cityportal.gr

Με αλλαγές στο πρόγραμμά του το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων – Sold out και η 2η παράσταση της «Μήδειας»

Με αλλαγές στο πρόγραμμά του το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων - Sold out και η 2η παράσταση της «Μήδειας»

Με αλλαγές στο πρόγραμμά του, λόγω των νέων μέτρων για την Covid-19, θα κυλήσει το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων.

ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ
Οι διοργανωτές ενημερώνουν το θεατρόφιλο κοινό ότι η παράσταση «Οιδίπους» που επρόκειτο να παρουσιαστεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, έχει ματαιωθεί από την παραγωγή.

Το ίδιο ισχύει και για την παράσταση «Θησέας και Μινώταυρος,» που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΜΗΔΕΙΑΣ»

Ενημερώνουμε το κοινό του Φεστιβάλ ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την παράσταση “Μήδεια” στις 23/8 και δεδομένου ότι οι θέσεις στον προαύλιο χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου των Φιλίππων για την Κυριακή 23/8 το βράδυ έχουν ήδη εξαντληθεί, αποφασίστηκε να δοθεί και δεύτερη παράσταση την Δευτέρα το βράδυ, 24/8 την ίδια ώρα (19.30), στον ίδιο χώρο.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν θέσεις στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) στο τηλέφωνο 2510-620566 και το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, 2510 220876-7 = SOLD OUT ήδη από την Κυριακή 23/8!!!.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι υποχρεωτική η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510220876 – 7 πρωινές ώρες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της παράστασης. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο και καθ? όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

 

*Το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

 

Exit mobile version