{ Τελευταία νέα }

''Με έβριζε και με απειλούσε μέχρι και με το 9χρονο παιδί μου'' δήλωσε ο ντελιβεράς για τον ξυλοδαρμό από τον εργοδότη του


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

''Με έβριζε και με απειλούσε μέχρι και με το 9χρονο παιδί μου'' δήλωσε ο ντελιβεράς για τον ξυλοδαρμό από τον εργοδότη τουΜιλώντας στον Ant1, ο Τάσος Τοπαλίδης ανέφερε ότι πριν δεχτεί επίθεση με σιδερογροθιά από τον εργοδότη του και καταλήξει στο νοσοκομείο με μώλωπες και κατάγματα, δεχόταν απειλές τόσο για την ζωή του, όσο και για το παιδί του.
 
Εμγανίστηκε στην εκπομπή του  Γιώργου Παπαδάκη και δήλωσε συγκεκριμένα.
 «Ένα Σάββατο είχα αδιαθετήσει, γαστρεντερίτιδα με όλα τα χαρτιά από γιατρό. Είχα στείλει μήνυμα στο αφεντικό ότι δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά. Εκείνος έλειπε για δουλειές στο εξωτερικό και συνεργαζόμουν με τη μητέρα του που κρατούσε την πιτσαρία, αλλά μου είχε απαντήσει στο μήνυμα ότι ”πρέπει να πας γιατί κρεμάς το μαγαζί και δεν θα έχουμε άλλον πακετά”.
 
Του είπα ότι δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε από το κρεβάτι. Αυτός επέμενε και συνέχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα και με έβριζε, έβριζε και το 9χρονο παιδί μου, το απειλούσε»
Ο ντελιβεράς ανέφερε πως αρχικά τον πήρε τηλέφωνο, στην συνέχεια τον απειλούσε και τον πίεζε να πάει δουλειά, λέγοντάς του πως δεν έχει άλλον να καλύψει την θέση.
 
«Συνέχισε με απειλητικά μηνύματα και με έβριζε. Έβριζε και το 9χρονο παιδί μου, τον απειλούσε.
Πήγα στην αστυνομία με το κινητό μου για να καταγραφούν όλα», σημείωσε  ο ντελιβεράς τονίζοντας πως την περασμένη Δευτέρα την ώρα που περίμενε την τροχαία μετά από ένα ατύχημα με το μηχανάκι, είδε μπροστά τον πρώην εργοδότη του, ο οποίος τον γρονθοκόπησε δύο φορές στο πρόσωπο και στην συνέχεια επέστρεψε πάλι με σιδερογροθιά και τον ξαναχτύπησε στο δεξί μάγουλο.
 
Στην ίδια εκπομπή, λίγο αργότερα, μίλησε ο εργοδότης του διανομέα φαγητού, έπειτα από το σπάσιμο της τζαμαρίας του καταστήματός του. 
 
«Ο άνθρωπος αυτός ξεσήκωσε πολύ κόσμο με τις αναρτήσεις του στα social media. Αρχίσαν ήδη οι ζημιές, οι πελάτες πλέον δεν πατάνε στο μαγαζί μου, χάνουμε τεράστια οικονομικά ποσά. Δεν χτύπησα κανέναν με σιδερογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ υπάλληλος απλήρωτος από το μαγαζί μου. Θα έχουμε δίκη, υπάρχουν χαρτιά, είμαι κι εγώ χτυπημένος αλλά δεν μπορώ να δείξω το πρόσωπό μου γιατί φοβάμαι πια, δέχομαι απειλές», ανέρεσε.

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___