Με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται τον Χειμώνα

Με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ που μας καλεί να απολαύσουμε κάθε ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα, υποδέχεται τον Χειμώνα, το Ούζο Πλωμαρίου.

O χειμώνας είναι η εποχή που αφήνουμε πίσω μας τις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού και μπαίνουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Αντίστοιχες, όμως, αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλο τον χρόνο! Η λαχτάρα μας να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να τσουγκρίσουμε με ένα ποτήρι Ούζο Πλωμαρίου και να δώσουμε ραντεβού στον Ήλιο μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και τον χειμώνα!

Το Ούζο Πλωμαρίου προβάλλει μια νέα, διαφορετική καμπάνια που ξυπνά τις αναμνήσεις του καλοκαιριού και μας προτρέπει να δημιουργήσουμε παρόμοιες απολαμβάνοντας στο έπακρο κάθε χειμωνιάτικη ηλιόλουστη μέρα. Άλλωστε η χώρα μας φημίζεται για τον ξανθό της ήλιο που στολίζει τον γαλάζιο ουρανό όλο τον χρόνο. Το τηλεοπτικό spot του Ούζου Πλωμαρίου επικεντρώνεται λοιπόν, στις ηλιόλουστες χειμωνιάτικες μέρες όπου μπορούμε να τις απολαύσουμε στο έπακρο, όπως ο καθένας επιθυμεί…άλλωστε, πόσα καλοκαίρια δεν κρύβει μέσα του ο χειμώνας; Ας δώσουμε υπόσχεση ότι δεν θα χάσουμε ούτε ένα!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως