Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αθλητικό Φεστιβάλ στο Κολέγιο  ΔΕΛΑΣΑΛ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αθλητικό Φεστιβάλ στο Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης, και φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018. Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε την ημέρα αυτή μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».  Προκειμένου να ενισχυθεί το έργο τους, πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα μία υπέροχη θεατρική παράσταση, με τίτλο «Εδώ Λιλιπούπολη» από τους θεατρικούς ομίλους του Δημοτικού. Τα έσοδα της παράστασης και μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ διατέθηκαν στην «ΕΛΠΙΔΑ».
Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». 
Στο αθλητικό μέρος του Φεστιβάλ, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Αγώνες Δεξιοτεχνίας Ποδηλάτου, οι χορογραφίες των ομίλων της Ενόργανης Γυμναστικής και του Μπαλέτου, καθώς και το πρόγραμμα «παίζω επί κοντώ». Ενθουσίασαν, επίσης, οι επιδείξεις του ομίλου Στίβου του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, η παρουσίαση του TAE KWON DO και της Καλαθοσφαίρισης του Νηπιαγωγείου, οι αγώνες και τα πρωταθλήματα των ομίλων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τα πρωταθλήματα του ομίλου Αντισφαίρισης του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. 
 
Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι αθλητές του σκάκι την WIM Αβραμίδου Αναστασία, μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, πολλές φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Πρωταθλήτρια Ευρώπης και προσπάθησαν όλοι να βγουν  στον αγώνα σκάκι simultané.
 
Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.