{ Εκπαίδευση }

MEDS Workshop στις Σπέτσες τον Ιούλιο-Αύγουστο με το θέμα ''MEMNISO''

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

MEDS Workshop στις Σπέτσες τον Ιούλιο-Αύγουστο με το θέμα ''MEMNISO''Το MEDS Workshop για μία ακόμη χρονιά πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική χώρα και με διαφορετικό θέμα. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, στο νησί των Σπετσών τον Ιούλιο-Αύγουστο με το θέμα  ''MEMNISO'', το οποίο στα αρχαία ελληνικά σημαίνει θυμάμαι, ανακαλώ στην μνήμη μου. Στόχος του workshop η συνεργασία με τους τοπικούς τεχνίτες και η μετάφραση των παραδοσιακών τεχνικών σε κάτι σύγχρονο.
 
Εάν λοιπόν είσαι graphic, product, industrial, interior designer, αρχιτέκτονας, φωτογράφος, καλλιτέχνης, δημιουργικός και με πολλές ιδέες και γνώση σχετικά με την κατασκευή και όχι μόνο, είσαι στο σωστό άρθρο. Αναζητούνται συμμετέχοντες για το workshop. Οι participants, ή αλλιώς συμμετέχοντες καλούνται να συνεργαστούν σε ένα διεθνές δίκτυο και να δημιουργήσουν-κατασκευάσουν, ανάλογα το workshop που θα διαλεξουν.  Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
www.medsworkshop.com/spetses
www.facebook.com/medsworkshop
https://www.instagram.com/meds_workshop/
 
Το Participant Call θα παραμείνει ανοιχτό από τις 1/03/2019 έως και 31/03/2019. 
 
Σχετικά με το MEDS Workshop 
 
Το MEDS Workshop είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο την οργάνωση διακρατικών σεμιναρίων διεθνούς βεληνεκούς για φοιτητές και νέους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών design. 
 
Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα «εργαστήριο» το λεγόμενο workshop διάρκειας 2 βδομάδων, σε διαφορετική χώρα και με διαφορετικό θέμα. Σε αυτό συμμετέχουν 200 άτομα από 40 διαφορετικές χώρες και από διαφορετικούς κλάδους του design. Ό,τι παράγεται παραμένει ως δωρεά στον τόπο που δημιουργήθηκε.
 
Προηγούμενα workshop πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Σερβία, Ρουμανία, Βέλγιο και το Λίβανο.
 
Έαν θα σας ενδιέφερε να βοηθήσετε χρηματικά είτε υλικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email μας: [email protected]
 
Ιnfo
MEDS Spetses 2019, 26 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου
Δηλώσεις συμμετοχής / Participant Call: 1/03/2019 - 31/03/2019. 
 
 


:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___