Μένουμε Θεσσαλονίκη: Παλέψαμε και αντέξαμε.

Μένουμε Θεσσαλονίκη: Παλέψαμε και αντέξαμε.

H παράταξη εξασφάλισε την παρουσία της στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Με ανακοίνωσή της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη»ευχαριστεί όσους την ψήφισαν.

 

Σημειώνεται ότι, η παράταξη  εξασφάλισε την παρουσία της στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση

 
Παλέψαμε και αντέξαμε.
 
Σας ευχαριστούμε, όλους και όλες εσάς, που μας επιλέξατε δίνοντας μας την δυνατότητα να συμμετέχουμε και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αποδεικνύοντας ότι η συμμετοχή μας από το 2014 δεν ήταν ένα πυροτέχνημα ή προϊόν της τύχης, αλλά καρπός μιας ουσιαστικής δουλειάς.
Η στήριξή σας για εμάς είναι πολύ σημαντική, γιατί οι συνθήκες μέσα στις οποίες παλέψαμε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο υπήρξαν εξαιρετικά δυσμενείς. Αντιμετωπίσαμε μια προεκλογική βαβέλ, με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις να μην μας περιλαμβάνουν, τα κατεστημένα ΜΜΕ να κρατούν πεισματικά κλειστές τις πόρτες τους, και ένα γενικότερο κλίμα που εστίαζε στην επικοινωνία και όχι στην ουσία των ζητημάτων που τίθενται για την Θεσσαλονίκη. Τέλος, η ύπαρξη κεντρικότερων υποψηφιοτήτων που υιοθέτησαν πολλά από τα ζητήματα που θέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο κατά την προηγούμενη θητεία, και που επιστράτευσαν εναντίον μας το επιχείρημα της «χαμένης ψήφου» έπαιξε και αυτή το ρόλο της.
Υπό αυτές τις συνθήκες, επομένως, η επιλογή των ανθρώπων που μας υποστήριξαν είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί το έκαναν κόντρα σε ένα ολόκληρο ρεύμα που τους πήγαινε στην αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι, η ψήφος του 2019 είναι για εμάς πιο σημαντική από την εύκολη αντιμνημονιακή ψήφο του 2014. Γι? αυτό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την δικαιώσουμε.
Μένουμε Θεσσαλονίκη, και αυτό δεν αλλάζει.
 
Θεσσαλονίκη, 27 Μαΐου 2019.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως