{ Παιδί }

Merry CLICKmas στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Παιδί | Εκδηλώσεις

Merry CLICKmas στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Δωρεάν

Χώρος: Momus - Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Ναυάρχου Βότση 3 Αποθήκη Α, Προβλήτα Α, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Momus - Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 15/12/2019
Ώρα έναρξης: 12:00

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00-15:00 στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης για να περάσουμε μαζί “Merry CLICKmas”!

Εορταστικές μελωδίες, πεντανόστιμα γλυκίσματα, πολλά φωτογραφικά κλικ και η… πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00-15:00 στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης για να περάσουμε μαζί “Merry CLICKmas”!

Η καθιερωμένη γιορτή θα ξεκινήσει με τον Marmelo Manizates, τον μοναδικό Έλληνα comedian magician και εμψυχωτή που συνδυάζει την τέχνη του clowning με αυτή του stand up comedy, μεταφέροντάς μας τη μαγεία των Χριστουγέννων. Παράλληλα, ο επιμελητής του #MOMusPhotography Ηρακλής Παπαϊωάννου θα ξεναγήσει το ενήλικο κοινό στην έκθεση του MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των ξεναγήσεων της 7ης Thessaloniki Biennale of Contemporary Art.
Οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου και θα απολαύσουν τους θρυλικούς χειροποίητους λουκουμάδες του Κόκκινου Σκούφου. Κάπου εκεί, θα βρίσκεται και ο φωτογραφικός θάλαμος του Facebooth για να «αιχμαλωτίσει» όμορφες στιγμές, αστείες χριστουγεννιάτικες πόζες και πολλά χαμόγελα! 

Τέλος, στο πωλητήριο του Μουσείου θα διατίθεται ποικιλία προϊόντων ιδανικών για χριστουγεννιάτικα δώρα, όπως κοσμήματα, τσάντες και εκδόσεις του Μουσείου! 

Με τη συμμετοχή:
- Κόκκινος Σκούφος, Χειροποίητοι Λουκουμάδες
- Facebooth

Merry CLICKmas
στο MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ