Μέσι: Έπεσε στα δίχτυα απατεώνα, ο οποίος του έφαγε 30 εκ. ευρώ!

Μεγάλη οικονομική ζημιά αντιμετωπίζει ο Αργεντίνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, καθώς μία επένδυση 30 εκατ. ευρώ που έκανε το 2017 θα διαλυθεί εξαιτίας ενός…«απατεώνα».

Ο Μέσι το 2017 επένδυσε 30 εκατ. ευρώ σε ξενοδοχείο έξω από τη Βαρκελώνη, το οποίο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, θα κατεδαφιστεί κατόπιν δικαστικής εντολής λόγω πολεοδομικών παραβάσεων.

Μάλιστα, τη χρονιά εκείνη υπήρξε και δικαστική εκκρεμότητα για εντολή κατεδάφισης, κάτι το οποίο ο «Λίο» δεν γνώριζε και από ό,τι φαίνεται δεν έμαθε εγκαίρως.

Ο επιχειρηματίας εν ονόματι, Φρανθίσκο Σάντσεθ, Ροντρίγκεθ ζήτησε άδεια από τη δημοτικό συμβούλιο της Αβενίδα Σοφία της Σίτζες, μία πόλη που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα περίπου μακριά από τη Βαρκελώνη, προκειμένου να χτίσει το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, οι κανόνες δόμησης κατά τη διάρκεια της κατασκευής του ξενοδοχείου δεν τηρήθηκαν στο έπακρο και ύστερα από δύο χρόνια, ο Ροντρίγκεθ κατέληξε στο να το καταστρέψει.

Ο Σάντσεθ Ροντρίγκεθ προχώρησε σε μηνύσεις εις βάρος του δημοτικού συμβουλίου, όμως δεν βρήκε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να το λειτουργεί κανονικά. Όλα αυτά συνέβησαν για τα μπαλκόνια του κτηρίου.

Σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο, υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης αν γκρεμιστούν μόνο τα μπαλκόνια, αφού είναι ενιαία με την υπόλοιπη οικοδομή και έτσι αφού δεν ήταν για λειτουργία, τα διαφοροποίησε βάζοντάς τους λουλούδια για στολισμό του κτηρίου.

Πηγή: sport.ert.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως