Μεταξά: Ξέσπασε σε λυγμούς-«Δεν θα μου κάνετε bullying στα 30»

«Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις», δήλωσε η Κόνι Μεταξά η οποία ξέσπασε μετά από τις αναφορές που της έκαναν στο Instragram με αφορμή ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της. Τι συνέβη και έφερε εκτός εαυτού την γνωστή influencer.

Η Κόνι Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Δεν είδαν όλοι όμως με καλό μάτι την συμβουλή της με αποτέλεσμα κάποιοι να προτρέψουν και κάποιους άλλους ώστε να της κάνουν report (αναφορά) για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram…

Με λυγμούς η Κόνι Μεταξά ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων: «Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report.

Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως