{ Τελευταία νέα }

Μητέρα κύκνος πέθανε όταν έφηβοι διέλυσαν τη φωλιά με τα αυγά της.


Κατηγορίες: Διεθνή

Μητέρα κύκνος πέθανε όταν έφηβοι διέλυσαν τη φωλιά με τα αυγά της.Σύμφωνα με τη φιλοζωική οργάνωση «Swan Sanctuary», οι κύκνοι θρηνούν την απώλεια παρόμοια με τους ανθρώπους.

Μια μητέρα κύκνος, της οποίας τα αγέννητα μωρά σκοτώθηκαν όταν μια ομάδα εφήβων πέταξε τούβλα στη φωλιά της, πέθανε από «στενοχώρια», σύμφωνα με φιλόζωους της περιοχής. Τo δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σε κανάλι του Μπόλτον της Αγγλίας στις 20 Μαΐου.
Οπως ανέφερε το Manchester Evening News, οι νεαροί έφηφοι έριχναν πέτρες και τούβλα κοντά σε φωλιά κύκνων, με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία από τα έξι αυγά.
Λίγες μέρες αργότερα, σκύλοι κι άλλα ζώα εξαφάνισαν δύο ακόμη αυγά, αφήνοντας τελικά μόλις ένα στη φωλιά.
Σύμφωνα με τη φιλοζωική οργάνωση «Swan Sanctuary», οι κύκνοι θρηνούν την απώλεια παρόμοια με τους ανθρώπους.
Ωστόσο, η ψυχολογία της μητέρας κύκνου επιβαρύνθηκε περαιτέρω τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και το αρσενικό ζευγάρι της χάθηκε.
Φιλόζωοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι ο κύκνος απομακρύνθηκε από τη φωλιά και έχασε το δρόμο του λόγω του αυξημένου στρες. Έτσι, πριν λίγες μέρες, ο θηλυκός κύκνος μην αντέχοντας τη διπλή απώλεια βρέθηκε νεκρός στην ίδια φωλιά. Ο ακτιβιστής Sam Woodrow είπε ότι «Πιθανότατα πέθανε από στενοχώρια, επειδή έφυγε ο σύντροφός της»....
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ