Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ακούει τα κάλαντα

Μικροί και μεγάλοι τα έψαλαν στον Δήμαρχο Καλαμαριάς

Με γλυκιές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε το Δημαρχείο της Καλαμαριάς!

Μαθητές από τέσσερα σχολεία της περιοχής, 13ο, 3ο, 2ο και 4ο Δημοτικό σχολείο, άλλοι με μουσικά όργανα και άλλοι με τα τριγωνάκια τους, έψαλαν τα Κάλαντα στον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, Ελένη Φύκα. Και οι δύο τραγούδησαν μαζί τους και μοίρασαν ευχές, συνοδευόμενες με γούρια και γλυκίσματα. «Χαίρομαι τόσο που σας βλέπω από κοντά. Μαζί σας γίνομαι κι εγώ παιδί. Εύχομαι να έχετε υγεία και πρόοδο στη ζωή σας» είπε στα παιδιά ο κ. Δαρδαμανέλης.

Το έθιμο τήρησαν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, καθώς το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα έχει επηρεάσει μικρούς και μεγάλους! Μέλη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής, των συλλόγων Αγ. Παρασκευής, Αρετσούς Δέρκων, του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου «ΟΙ ΜΙΘΡΙΟΙ», των Αποφοίτων Ορφανοτροφείου «Αριστοτέλης» και του 1ου ΚΑΠΗ, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του και είπαν με τη σειρά τους τα κάλαντα.
Ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία του Άη Βασίλη της Καλαμαριάς, ο οποίος μοίρασε ευχές σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Παραμονή Χριστουγέννων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, δε θα μπορούσε να απουσιάσει μία τέτοια μέρα. Κλιμάκιό της, μαζί με τον κ. Δαρδαμανέλη είπαν τα κάλαντα σε γειτονιές της Καλαμαριάς, δίνοντας μια διαφορετική νότα στους δρόμους της πόλης.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως