{ Μουσική }

Μίμης Πλέσσας – Γιώργος Κατσαρός «Η Συνάντηση» στο Φράγμα Θέρμης

Είσοδος ελεύθερη


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Μίμης Πλέσσας – Γιώργος Κατσαρός «Η Συνάντηση» στο Φράγμα Θέρμης
Δωρεάν

Χώρος: Φράγμα Θέρμης
Διεύθυνση: Γεφυρα Φράγματος Θέρμης, 55236
Θέρμη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Φράγμα Θέρμης
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Συγκρότημα Σαξοφώνων Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ, Λένα Αλκαίου, Σπύρος Κλείσσας, Τερέζα
Πότε: 04/09/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Ο πολυγραφότατος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο και ο Γιώργος Κατσαρός στο σαξόφωνο θα παίξουν στο Φράγμα Θέρμης αποσπάσματα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους με την ορχήστρα και με εξαιρετικούς ερμηνευτές.

Μίμης Πλέσσας – Γιώργος Κατσαρός. Δύο από τους δημιουργικότερους και πιο αγαπημένους συνθέτες και μουσικούς, παρουσιάζουν στα Θέρμης Δρώμενα 2019  μία παράσταση γεμάτη με τραγούδια και μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Συνοδεία εκλεκτών ερμηνευτών, οι δύο συνθέτες θα παρουσιάσουν ένα ηχητικό πανόραμα του πλούσιου έργου τους γεμάτο τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές Ελλήνων και όλοι έχουμε τραγουδήσει, όπως «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Έχω στενάχωρη καρδιά», «Ποια νύχτα σ?έκλεψε». "Θα πιω απόψε το φεγγάρι", "Ποιος το ξέρει", "Όλα δικά σου", "Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες", "Χίλιες βραδιές", "Έκλαψα χτες", "Τι σου ?κανα και πίνεις" // «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Κάθε λιμάνι και καϋμός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Έρωτα μου ανεπανάληπτε», «Αποκλείεται», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Θα υπάρχω θες δε θες», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» και δεκάδες άλλα, που αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος από τα τραγούδια που υπογράφει συνθετικά ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο πολυγραφότατος Μίμης Πλέσσας στο πιάνο και ο Γιώργος Κατσαρός στο σαξόφωνο θα παίξουν αποσπάσματα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους με την ορχήστρα και με εξαιρετικούς ερμηνευτές. Τα τραγούδια τους θα ερμηνεύσουν η μοναδική Λένα Αλκαίου, ο επί εικοσαετίας συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας και η Τερέζα.

Ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστα τραγούδια, νοσταλγικές μελωδίες από musicals, ξένα και ελληνικά τραγούδια, λαϊκά και μη, θα μας θυμίσει και θα μας διασκεδάσει .
Τους συνοδεύει ορχήστρα βιρτουόζων μουσικών και οι ενορχηστρώσεις φέρουν την υπογραφή του Κώστα Νικολόπουλου.
Μία σπουδαία συναυλία που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε, να χαρούμε, να ονειρευτούμε και να τραγουδήσουμε!
Συμμετέχει η ορχήστρα σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ

ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ 2019
Συναυλία Μίμης Πλέσσας – Γιώργος Κατσαρός  «Η Συνάντηση»

Συμμετέχουν :
Το Συγκρότημα Σαξοφώνων Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ
Τραγουδούν : ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ, Σπύρος Κλείσσας και η Τερέζα.
ΤΕΤΑΡΤΗ  4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ
Ώρα έναρξης 21.00
Είσοδος ελεύθερη.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ