{ Τελευταία νέα }

Μιχάλης Μανιάτης: Δεχόμουν απειλές - Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου.


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Μιχάλης Μανιάτης: Δεχόμουν απειλές - Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου.Δεχόμουν απειλές, όχι μόνο εγώ αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου είπε ο Μιχαλης Μανιάτης.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Μιχάλης Μανιάτης βρέθηκε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας “Άγγελος” εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους μετά την προβολή έπρεπε να κυκλοφορεί με συνοδεία.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μανιάτης είπε ότι “αναγκαστικά συνέβη αυτό. Το επέβαλε το Υπουργείου Πολιτισμού και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γιατί δεχόμουν απειλές. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου. Έπαιρναν τηλέφωνα την μητέρα μου, σε μια μονοκατοικία όπου μέναμε, της έλεγαν πως “βλέπουμε τον γιο σου τώρα που είναι στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι”. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το τότε 5ο Αστυνομικό Τμήμα για λόγους ασφαλείας”. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι υποδύθηκε τον “Άγγελο” στην ομώνυμη επιτυχία επειδή, πολύ απλά, κανένας άλλος δεν δεχόταν να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Για τον οποίο ρόλο, δε, δέχθηκε βοήθεια μεγάλη από τον Άντονι Χόπκινς!
“Συμπτωματικά εδώ στην Ελλάδα γνωριστήκαμε με τον Άντονι Χόπκινς και με επηρέασε διδάσκοντας με πως να μην είμαι ηθοποιός” δήλωσε, επίσης, ο 68χρονος “πολίτης του κόσμου” όπως αρέσκεται να δηλώνει.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ