{ Τελευταία νέα }

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Εθνικισμός τα 12 ναυτικά μίλια (βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλούν τα σχόλια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη


Κατηγορίες: Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Εθνικισμός τα 12 ναυτικά μίλια (βίντεο)Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τόσο η ομιλία στη Βουλή του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όσο και οι αναφορές του Υπουργού Επικρατείας κ. Γιώργου Γεραπετρίτη περί των θαλάσσιων συνόρων της χώρας

Σύμφωνα με το militaire.gr, μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τόσο η ομιλία στη Βουλή του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη όσο και οι αναφορές του Υπουργού Επικρατείας κ. Γιώργου Γεραπετρίτη περί των θαλάσσιων συνόρων της χώρας.  Νωρίτερα στην Βουλή,  ο Υπουργός κ. Γιώργος Γεραπετρίτης είχε δηλώσει ως  εθνική “κόκκινη γραμμή” τα 6 ναυτικά μίλια, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Εν συνεχεία  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης χαρακτήρισε ως “εθνικισμό” την άποψη για τα 12 ναυτικά μίλια που ως γνωστό έχει δικαίωμα η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα.


 Αυτές τις ημέρες ο κ.Χρυσοχοϊδης καλείται να διαχειριστεί το φιάσκο της διαφυγής του καταδικασμένου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ