Μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά των Β. Σποράδων Σκιάθο και Σκόπελο

Μονοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά των Β. Σποράδων Σκιάθο και Σκόπελο

Η Υδραϊκή Ναυτική Εταιρία παρουσίασε στο δημοσιογραφικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των όμορων Νομών, το κρουαζιερόπλοιο ANNA ΜΑRU το οποίο βρέθηκε στην Α΄ προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες της συνέντευξης Τύπου.


Η Υδραϊκή Ναυτική Εταιρία από το 1995 ταξιδεύει στα νερά της Ελλάδας και πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο γνώρισαν μαζί της, την εμπειρία μίας μονοήμερης κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά.
Στα πολυτελή πλοία της προσφέρεται η ευκαιρία στους ταξιδιώτες να δουν και να απολαύσουν τα πιο όμορφα σημεία των ελληνικών νησιών, να κάνουν μπάνιο στις παραλίες τους, να ξεναγηθούν στις αρχαιότητες, να δοκιμάσουν μεσογειακές γεύσεις από τους σεφ και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους. 

Εκτός πλέον της κλασικής κρουαζιέρας από Αθήνα για Αίγινα, Πόρο και Ύδρα, η Υδραϊκή Ναυτική Εταιρία προσφέρει και στους επισκέπτες της Χαλκιδικής μια μοναδική κρουαζιέρα στα νησιά των Β. Σποράδων Σκιάθο και Σκόπελο.
Το σύνθημα είναι το ίδιο: Ήλιος, θάλασσα και διασκέδαση.

Τα γραφεία της εταιρίας εκτός των Αθηνών βρίσκονται και στα Ν. Μουδανιά της Χαλκιδικής, απ’ όπου και καθημερινά το «ΑΝΝΑ ΜΑΡΟΥ» ταξιδεύει για τη Σκιάθο και τη Σκόπελο.


Η κρουαζιέρα είναι μονοήμερη.
Ξεκινά νωρίς το πρωί (07.15) από το λιμάνι των Ν. Μουδανιών και ολοκληρώνεται περίπου στις 8.30 το βράδυ.

Το ταξίδι διακόπτεται από δυόμισι ωρών στάση στον πρώτο προορισμό που είναι η Σκιάθος (11.30) και περίπου μιάμισης ώρας στη Σκόπελο.  Στο ενδιάμεσο Σκιάθου – Σκόπελου, εντός του κρουαζιερόπλοιου προσφέρεται πλήρες γεύμα και το μενού φέρει την υπογραφή έμπειρων σεφ. Στο κομμάτι επιστροφής Σκόπελου – Ν. Μουδανιά, ελληνικό πραδοσιακό γλέντι με χορούς, τραγούδια και αυθεντικές στολές από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το γλέντι δεν σταματά μέχρι να «πιάσουμε» λιμάνι.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Υδραϊκής Ναυτικής Εταιρίας 23730 26.980-1 προκειμένου να κάνουν κράτηση θέσεων ή να λάβουν σχετικές πληροφορίες.

Εισιτήριο allez – retour 70 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα ναύλα και το μενού)
Για 4μελή οικογένεια, για το πρώτο παιδί έως 12 ετών, έκπτωση 50% ενώ το 2ο παιδί, δωρεάν.

ΤΟ ΑΝΝΑ ΜΑRU ΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ
ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ
Halkidiki one day cruise
2 νησιά σε 1 ημέρα
καθημερινές αναχωρήσεις

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως