{ Σινεμά }
ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ - ÉPOUSE-MOI MON POTE -MARRY ME DUDE

ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ - ÉPOUSE-MOI MON POTE -MARRY ME DUDE

Για να μπορέσει ο μαροκινός Γιασίν να πάει να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Παρίσι, όλοι οι συγγενείς και φίλοι του από το χωρίο έδωσαν ένα μικρό ποσό, ότι μπορούσε ο καθένας. Το μέλλον του διαφαίνεται λαμπρό μέχρι που ο Γιασίν αποτυγχάνει στις εξετάσεις και η φοιτητική του Visa αναγκαστικά δεν ανανεώνεται. Ο Γιασίν δεν θέλει με κανέναν τρόπο να απογοητεύσει την οικογένεια του και μέσα στην απόγνωση του, προσπαθώντας να παραμείνει νόμιμα στην Γαλλία, παντρεύεται τον κολλητό του φίλο Φρεντ. Μόνο που την υπόθεση του στο γραφείο μετανάστευσης αναλαμβάνει ένας καχύποπτός επιθεωρητής αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον ψεύτικο γάμο. Όταν η υπερπροστατευτική μητέρα του Γιασίν εμφανίζεται απροειδοποίητα και η Κλερ ο έρωτας της ζωής του κάνει ένα αναπάντεχο come back , το τέλειο σχέδιο του Γιασίν αρχίζει να καταρρέει.

Διάρκεια: 92 λεπτά
Σκηνοθεσία: Tarek Boudali
Ηθοποιοί: Φιλίπ Λασό, Ταρέκ Μπουνταλί, Σαρλότ Γκαμπρί

ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ - ÉPOUSE-MOI MON POTE -MARRY ME DUDE
Πρόγραμμα Προβολών στη Θεσσαλονίκη


(09/08/2018 - 15/08/2018)

Πληροφορίες κινηματογράφου: Εμπορικό κέντρο One Salonica - https://www.cineplexx.gr/center/cineplexx-one-salonica/

Αίθουσα 2 - Cineplexx One Salonica (
)

Πεμ-Τετ: 19:20, 22:00

Αίθουσα 8 (Θερινή) Cineplexx One Salonica (
)

Πεμ-Τετ: 20:45

Πληροφορίες κινηματογράφου: Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65, φοιτητές, παιδιά, ανέργους) 6 ευρώ. Προσφορά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 2 άτομα 1 εισιτήριο των 8 ευρώ. 

ΕΛΛΗΝΙΣ (Θερινός) ()
Προβολές: 21.00

Πληροφορίες κινηματογράφου:

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ κατασκευάστηκε και λειτουργεί από το 1999. Βρίσκεται στο 1ο χλμ. της Οδού Πανοράματος-Θέρμης, δίπλα στο Δημαρχείο του Πανοράματος. Διαθέτει 230 θέσεις, ειδική τέντα σε περίπτωση βροχής και δικό του parking.

Είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εικόνας και ήχου και με τις καλύτερες ταινίες Α? προβολής σε Πανελλήνια πρώτη που έχει προγραμματίσει, θα προσφέρει για ένα ακόμη καλοκαίρι ποιοτική ψυχαγωγία και πολιτιστική διέξοδο σε χιλιάδες κινηματογραφόφιλους. Η εύκολη πρόσβαση και η μαγευτική του τοποθεσία προσελκύει και πολλούς επισκέπτες από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Θερινός) ()
Προβολές:  21.00 - 23.00

Πληροφορίες κινηματογράφου: Θερινός κινηματογράφος στην Βεράντα του Βελλίδειου. <br>Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65, φοιτητές, παιδιά και άνεργους) 6 ευρώ. Προσφορά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 2 άτομα 1 εισιτήριο των 8 ευρώ.

ΕΛΛΗΝΙΣ 2 (Θερινός) ()
Προβολές:22.50Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

 
Ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα