{ Σινεμά }
Εγκλημα στην αμμοθυελλα - Los que Αman Οdian

Εγκλημα στην αμμοθυελλα - Los que Αman Οdian

Αργεντινή, μέσα της δεκαετίας του '40. Ο Ενρίκε Ούμπερμαν είναι ένας μοναχικός μεσήλικας εργένης γιατρός, που χρειάζεται επειγόντως διακοπές για να ξεκουραστεί. Επιλέγει να πάει στο ξενοδοχείο της ξαδέρφης του, που βρίσκεται σε μια ερημική παραλία. Για κακή του τύχη, η γυναίκα την οποία ήθελε να ξεχάσει καθώς τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα, βρίσκεται εν αγνοία του στο ίδιο ξενοδοχείο. Πρόκειται για τη Μαίρη, μια εξωστρεφή και πανέμορφη 20χρονη μεταφράστρια, η οποία ξελόγιασε τον γιατρό αλλά διέκοψε την καυτή τους σχέση όταν απλά τον βαρέθηκε. Η Μαίρη δεν είναι μόνη της στο ξενοδοχείο. Μαζί της είναι η αδελφή της με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας ακόμα από τους πρώην εραστές της Μαίρης. Η ζήλια και το πάθος ξεχειλίζουν στον μικρόκοσμο που δημιουργείται στο ξενοδοχείο έως ότου, μια μέρα, μετά από μια έντονη αμμοθύελλα, μια δολοφονία λαμβάνει χώρα. Και οι πάντες είναι ύποπτοι καθώς, κάποια στιγμή, όλοι αγαπούσαν και μισούσαν το δολοφονημένο άτομο.

Διάρκεια: 100 λεπτά
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Μάσι
Ηθοποιοί: Λουιζάνα Λοπιλάτο, Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Χουάν Μινουχίν, Κάρλος Πορταλούπι, Γιουστίνα Μπούστος, Μάριο Αλαρκόν, Μαριλού Μαρίνι, Γκονζάλο Ουρτιζμπέρεα.

Εγκλημα στην αμμοθυελλα - Los que Αman Οdian
Πρόγραμμα Προβολών στη Θεσσαλονίκη


(09/08/2018 - 15/08/2018)

Πληροφορίες κινηματογράφου: Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65, φοιτητές, παιδιά, ανέργους) 6 ευρώ. Προσφορά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 2 άτομα 1 εισιτήριο των 8 ευρώ. 

ΕΛΛΗΝΙΣ (Θερινός) ()
Προβολές:22.40

Πληροφορίες κινηματογράφου: <div><span style="font-size: 13.3333px;">Ο Θερινός Κινηματογράφος Αύρα ανήκει στην Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στην πλαζ Αρετσούς. </span>Το σινέ Αύρα διαθέτει:</div><div><span style="font-size: 13.3333px;">-BAR Αναψυκτήριο, σε ένα σύγχρονο θερινό φουαγιέ</span></div><div><span style="font-size: 13.3333px;">-Μειωμένο εισιτήριο για μαθητές, φοιτητές και Α.Μ.Ε.Α.</span></div>

Αύρα (
)
Πληροφορίες κινηματογράφου: Θερινός κινηματογράφος στην Βεράντα του Βελλίδειου. <br>Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65, φοιτητές, παιδιά και άνεργους) 6 ευρώ. Προσφορά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 2 άτομα 1 εισιτήριο των 8 ευρώ.

ΕΛΛΗΝΙΣ 2 (Θερινός) ()
Προβολές: 21.00Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

 
Ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα