{ Σινεμά }
ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΕΚΝΩΝ - THE CHILDREN ACT

ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΕΚΝΩΝ - THE CHILDREN ACT

Η Φιόνα ζει στο Λονδίνο και είναι μια διακεκριμένη δικαστής που προεδρεύει με ήθος, σοφία και συμπόνοια σε περίπλοκες υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Ο υπέρογκος φόρτος εργασίας, της έχει στοιχήσει στην προσωπική της αφού ο γάμος της με τον Αμερικάνο καθηγητή Τζακ βρίσκεται σε αδιέξοδο.

 

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο η Φιόνα καλείται να αποφασίσει για μία πολύ επείγουσα υπόθεση, αυτή του Άνταμ ενός νεαρού που αρνείται την μετάγγιση αίματος που θα του σώσει την ζωή.

 

Ο Άνταμ σε 3 μήνες θα γιορτάσει τα 18α γενέθλια του αλλά νομικά για την ώρα, είναι ένα παιδί. Θα πρέπει η Φιόνα να τον αναγκάσει να ζήσει; Η δικαστής επισκέπτεται τον Άνταμ στο νοσοκομείο και η συνάντηση τους έχει μεγάλη συναισθηματική επίδραση και στους δύο, ξυπνώντας νέα δυνατά συναισθήματα στον νεαρό άνδρα και παλιά γνώριμα αλλά ξεχασμένα συναισθήματα στην Φιόνα.

Διάρκεια: 105 λεπτά
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Έιρ
Ηθοποιοί: Έμα Τόμσον, Στάνλεϊ Τούτσι, Φιόν Γουάιτχεντ, Μπεν Τσάπλιν, Τζέισον Γουότκινς

ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΕΚΝΩΝ - THE CHILDREN ACT
Πρόγραμμα Προβολών στη Θεσσαλονίκη


(20/09/2018 - 26/09/2018)

Πληροφορίες κινηματογράφου: ΤΗΛ. 2310-834-996 Β.ΟΛΓΑΣ 150

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ ()
Ώρες προβολών: 18.00, Κυριακή καμία προβολή

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ ()
Ώρες προβολών: 18.00, Κυριακή καμία προβολή

Πληροφορίες κινηματογράφου:

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ κατασκευάστηκε και λειτουργεί από το 1999. Βρίσκεται στο 1ο χλμ. της Οδού Πανοράματος-Θέρμης, δίπλα στο Δημαρχείο του Πανοράματος. Διαθέτει 230 θέσεις, ειδική τέντα σε περίπτωση βροχής και δικό του parking.

Είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εικόνας και ήχου και με τις καλύτερες ταινίες Α? προβολής σε Πανελλήνια πρώτη που έχει προγραμματίσει, θα προσφέρει για ένα ακόμη καλοκαίρι ποιοτική ψυχαγωγία και πολιτιστική διέξοδο σε χιλιάδες κινηματογραφόφιλους. Η εύκολη πρόσβαση και η μαγευτική του τοποθεσία προσελκύει και πολλούς επισκέπτες από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΣΙΝΕ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Θερινός) ()
Ώρες προβολών: Πέμπτη, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 20:30, Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 & 22:15Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

 
Ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα