Έκρηξη Θυμού (2020)

Unhinged
★★★
Δράσης, Θρίλερ

90'

United Kingdom, United States

English

Η Ρέιτσελ έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Derrick Borte

Carl Ellsworth

David Buckley

Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Jimmi Simpson, Austin P. McKenzie, Juliene Joyner, Stephen Louis Grush, Anne Leighton

Σχόλια/Κριτική


Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου («Μονομάχος», «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος») και η Κάρεν Πιστόριους («Slow West») πρωταγωνιστούν στο καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ Έκρηξη Θυμού (Unhinged)! Ο Ντέρικ Μπόρτε («London Town», «Μια οικογένεια…ψώνιο») σκηνοθετεί μία εφιαλτική και αγωνιώδη ιστορία που θα μας στοιχειώσει! Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κεντρικός ρόλος γράφτηκε για τον Νίκολας Κέιτζ, αλλά εκείνος τελικά δεν τον αποδέχτηκε.

Trailer