Ελεύθερος Σκοπευτής: Επιχείρηση Διάβολος (2017)

Sniper: Ultimate Kill
★★★
Δράμα, Δράσης, Θρίλερ

90'

United States

English, Spanish

O Κολομβιανός βαρόνος ναρκωτικών Μοράλες προσλαμβάνει έναν ελεύθερο σκοπευτή με το όνομα « διάβολος « για να εξοντώσει έναν προς έναν τους εχθρούς του. Χωρίς αντιπάλους ο Μοράλες αποκτά τον έλεγχο των περισσοτέρων καρτέλ στις ΗΠΑ Η αστυνομία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την παντοδυναμία του Μοράλες στέλνει στην Κολομβία την πράκτορα Εστράντα, που παρακολουθούσε τον Μοράλες για πολύ καιρό και τον πεζοναύτη Μπέκετ με αποστολή να σκοτώσουν τον «διάβολο» και να μεταφέρουν τον Μοράλες στις ΗΠΑ για να δικαστεί για τα εγκλήματά του. Οι πράκτορες πιστεύουν ότι έχουν τα πάντα υπό τον έλεγχό τους, αλλά ο Μοράλες και ο «διάβολος» έχουν ετοιμάσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Μπέκετ και την ομάδα του Για πρώτη φορά, οι Μπράντον Μπέκετ (Κόλινς), Ρίτσαρντ Μίλερ (Ζέιν) και ο Λοχίας Τόμας Μπέκετ (Μπέρεντζερ) ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Κολομβία για να καταστρέψουν ένα επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών.

Claudio Fäh

Michael Frost Beckner(based on characters created by), Crash Leyland(based on characters created by), Chris Hauty(screenplay by)

Frederik Wiedmann

Chad Michael Collins, Danay Garcia, Billy Zane, Tom Berenger, Joe Lando, Pedro José Pallares, Jaime Correa, Lucho Velasco

Trailer