Σουζάνα Με Σκοτώνεις (2016)

Me estás matando Susana
★★★
Δράμα, Κωμωδία, Ρομαντική

100'

Mexico

Spanish, English

Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγός του Σουζάνα τον παράτησε, χωρίς καμιά λέξη ή προειδοποίηση. Η βεβαιότητά του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, όσο αρχίζει να μιλάει με οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται. Μερικούς μήνες μετά, ο Ελίχιο μαθαίνει ότι η Σουζάνα παρακολουθεί ένα εργαστήριο σεναρίου στην Αϊόβα. Αποφασίζει τότε να πουλήσει το αυτοκίνητό του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό και να πάει να την βρει.


ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν ΣΗΜΕΡΑ στην τηλεόραση
   

Roberto Sneider

José Agustín(novel), Luis Cámara(screenplay), Roberto Sneider(screenplay)

Victor Hernandez Stumpfhauser

Gael García Bernal, Verónica Echegui, Ashley Hinshaw, Jadyn Wong, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Hurtig, Cassandra Ciangherotti, Andrés Almeida

Σχόλια/Κριτική


Συμπαθητική ρομαντική κομεντί, που ανατρέπει τα ηθικολογικά κλισέ των ανάλογων ταινιών. Το «Σουζάνα με Σκοτώνεις» είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα «Ciudades Desiertas» του José Agustín και μιλά για έρωτα και συναισθήματα. Είναι ένα ταξίδι συνειδητοποίησης, αστείο, με πόνο, αλλά και με άπλετο ρομαντισμό ακόμα και μέσα απο σεξιστικές συμπεριφορές. Παράλληλα βλέπουμε και τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού. Πολύ καλός ο Gael García Bernal.

Trailer