Τι Όμορφη Μέρα Θεέ Μου! (2011)

Che Bella Giornata
★★★
Κωμωδία

97'

Italy

Italian, Arabic

Το όνειρό του Κέκο είναι να γίνει αστυνομικός, όμως απορρίπτεται για τρίτη φορά από το Σώμα. Με τη μεσολάβηση ενός συγγενή του, αναλαμβάνει τη φύλαξη του περίφημου καθεδρικού Ναού του Μιλάνου. Ασφαλώς δεν αργεί να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη, αφού είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση. Η κατάσταση φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο Κέκο γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Φάρα, μία αδίστακτη γυναίκα που έχει σκοπό να ανατινάξει το μουσείο. Η Φάρα βρίσκει το ιδανικό θύμα στο πρόσωπο του Κέκο και τον χρησιμοποιεί για να φέρει εις πέρας τα επικίνδυνα σχέδια της.

Gennaro Nunziante

Gennaro Nunziante, Checco Zalone

Checco Zalone (as Luca Medici)

Checco Zalone, Nabiha Akkari, Ivano Marescotti, Michele Alhaique, Luigi Luciano, Anna Rita Del Piano, Anna Bellato, Mehdi Mahdloo

Σχόλια/Κριτική


Η φαρσοκωμωδία συναντά τη σάτιρα, σε ένα φιλμ που εκτός από ανάλαφρα vibes, φέρει και τον τίτλο της πιο επιτυχημένης εισπρακτικής επιτυχίας όλων των εποχών στο ιταλικό box office. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Τζενάρο Νουνζιάντε και ο πιο δημοφιλής αυτή τη στιγμή κωμικός του ιταλικού σινεμά Κέκο Ζαλόνε, βρίσκονται στη κορυφή της ιταλικής κωμωδίας μιας και ως δίδυμο κυκλοφόρησαν μια σειρά ταινιών τα τελευταία χρόνια οι οποίες κατέρριπταν διαδοχικά η μία μετά την άλλη τα ρεκόρ στο ιταλικό box office.

Trailer