Γυναίκα δαγκώνει καρπούζι έξω από μανάβικο

«Μου έχουν κλέψει ολόκληρα πεπόνια, αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συνέβη...»

«Μου έχουν κλέψει ολόκληρα πεπόνια, αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συνέβη», αναφέρει ο υπεύθυνος ενός μανάβικου στο Λονδίνο, όταν διαπίστωσαν από την κάμερα ασφαλείας μία γυναίκα να δαγκώνει ένα καρπούζι και να φεύγει ανενόχλητη!

«Ήμουν στο ταμείο και μπήκε ένας πελάτης και μου είπε ότι μια γυναίκα μόλις είχε δαγκώσει ένα καρπούζι» είπε ο υπεύθυνος του μανάβικου.

Μάλιστα κατάφερε να την προλάβεισ το δρόμο, κι όταν τη ρώτησε, γιατί το έκανε αυτό, του απάντησε: «Απλά έτσι μου ήρθε και το έκανα». Τότε της είπε, πως αν πεινούσε, θα μπορούσε να το ζητήσει και θα της το έδινε. Μάλιστα της είπε να γύριζαν πίσω να της δώσει το καρπούζι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν χρειάζεται να το πληρώσεις» και τότε του απάντησε πως νήστευε για το Ραμαζάνι.

«Σοκαρίστηκα, δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζω καθημερινά, κάποιος να δαγκώνει ένα καρπούζι και μετά να φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Κόσμος έχει κλέψει ολόκληρα πεπόνια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αλλά εκείνη δεν έτρεξε καν, απλά έφυγε σα να μη συνέβαινε τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Γιγάντιο καλαμάρι 80 κιλών ξεβράστηκε ζωντανό στην Ιαπωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως