{ Μουσική }

Μουσική βραδιά με τον Παρασκευά Θεοδωράκη στο Πάρκο Τριαδίου


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Μουσική βραδιά με τον Παρασκευά Θεοδωράκη στο Πάρκο Τριαδίου
Δωρεάν

Χώρος: Πάρκο Τριαδίου
Διεύθυνση: Πάρκο Τριαδίου, 57001
Τριάδι
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πάρκο Τριαδίου
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Παρασκευάς Θεοδωράκης
Πότε: 02/09/2019
Ώρα έναρξης: 20:30

Μουσική βραδιά με τον Παρασκευά Θεοδωράκη στο Πάρκο Τριαδίου

O Παρασκευάς Θεοδωράκης είναι τραγουδιστής και σολίστ ακουστικής κιθάρας, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική και στίχους.   
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, έχοντας διδαχτεί από σημαντικούς δασκάλους όπως τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Κυριάκο Ταμπάκη, τον Ross Daly κ.ά..
Έχει πτυχίο βυζαντινής μουσικής, ενώ εμπλούτισε τις σπουδές του στην κιθάρα με σεμινάρια από εξαιρετικούς μουσικούς, όπως ο Jim Kelly και ο Scott Henderson.
Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως : Νίκος Ζιώγαλαςς, Αρλέτα, Βαγγέλης Γερμανός, Γιάννης Μηλιώκας, Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καζούλης, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Παντελής Θαλασσινός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Βαγγέλης Κοντόπουλος , Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος  Ανδρέου, Χρήστος Θηβαίος, Οδυσσέας Τσάκαλος, , Chico Freeman, κ.ά.
Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή του ως κεντρικός τραγουδιστής στη μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στο Νικόλα Άσιμο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα, με τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη και πλήθος διαλεχτών μουσικών, που παρουσιάστηκε στην «Αρχιτεκτονική»  το «Σταυρό του Νότου» και στο Ρυθμός Live.
Παράσταση που παρουσιάστηκε εκ νέου με τίτλο “Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”  βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟΥ...  Στον Σταυρό του Νότου στην Κεντρική Σκηνή  με εκλεκτούς καλεσμένους : ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ  ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Στον ρόλο του ΕΤΣΙ: ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Αυτή την περίοδο ανανεώνει τις διαδρομές του με ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα που  αποτυπώνεται  στην  πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λευκά Πανιά» , με ένα  ιδιαίτερο ήχο που συνθέτει τις βασικές μουσικές επιρροές του (έντεχνη, παραδοσιακή και ροκ).

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης  ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρουσιάζει  μια ξεχωριστή μουσική  παράσταση γεμάτη ήχους και χρώματα, με τραγούδια που αγαπά και θέλει να μοιραστεί μαζί σας.
Γνωστός για την αμεσότητα των στίχων του και της μουσικής του,  μεταμορφώνει την κάθε  βραδιά σε μια χαρούμενη φιλική συγκέντρωση, όπως οφείλει να κάνει και το ίδιο το τραγούδι.

 

Θέρμης Δρώμενα 2019 :
ΔΕΥΤΕΡΑ 2  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
στο ΤΡΙΑΔΙ της Θέρμης
(Πάρκο Τριαδίου)

Μουσική Βραδιά με τον  Παρασκευά Θεοδωράκη σε αγαπημένα τραγούδια
Πριν την έναρξη της συναυλίας για τους μικρούς μας φίλους
Ώρα 20.30 |ΩΡΑ ΓΙΑ  ΤΣΙΡΚΟ
Οι Circus Taradadan θα  σας μαγέψουν με τα μοναδικά, τα περίπλοκα, τα αστεία, και ευφάνταστα κόλπα τους.


 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ