Μουσικό Φεστιβάλ Helicon Οpera στο Miraggio Thermal Spa Resort

Μουσικό Φεστιβάλ Helicon Οpera στο Miraggio Thermal Spa Resort

με τη συμμετοχή κορυφαίων σολίστ του παγκοσμίου φήμης θεάτρου Helicon Opera

Μουσικό Φεστιβάλ «Helicon Οpera» – Το μεγαλύτερο γεγονός του Φθινοπώρου του 2018 στο Miraggio Thermal Spa Resort υπό τη διαχείριση της Cronwell.

Το μουσικό φεστιβάλ του Miraggio με τη συμμετοχή κορυφαίων σολίστ του παγκοσμίου φήμης θεάτρου “Helicon Opera”, θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2018.
Ως άξιος κληρονόμος της μεγάλης παράδοσης της ρωσικής όπερας, το θέατρο “Helicon Opera” είναι πάντα ανοικτό σε νέες ανακαλύψεις και πειραματισμούς. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ βασίζεται στην συνεργασία της Helicon Opera και της Cronwell Hotels & Resorts, που από κοινού εστιάζουν στον συνδυασμό των παραδόσεων με τις τελευταίες τάσεις καθώς και την προβολή τους. Οι επισκέπτες του Miraggio Thermal Spa Resort θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους λαμπρούς καλλιτέχνες και αυτοί με την σειρά τους να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό μαγευτικές ερμηνείες.

«Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο με τέσσερις σκηνές για όπερα, ορχήστρες, μπαλέτο», λέει ο Dmitry Bertman, καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Helicon Opera. 
«Σ’ αυτό μπορούν να πραγματοποιηθούν φεστιβάλ και δημιουργικά εργαστήρια. Οι θεατές των παραστάσεων και των συναυλιών μπορούν να είναι αφ; ενός οι επισκέπτες του Miraggio και αφετέρου οι λάτρεις της μουσικής στην Ελλάδα. Ζήτω ο μουσικός τουρισμός! Τώρα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στη Μεσόγειο!»

Η Cronwell Hotels & Resorts έχει την εμπειρία στην πραγματοποίηση μιας ευρείας κλίμακας εκδηλώσεων, ξεκινώντας από τα επιχειρηματικά forum έως συναυλίες και εντυπωσιακές παραστάσεις. Από την άλλη, οι καλλιτέχνες της Helicon  Opera αντιπροσωπεύουν επάξια την παγκόσμια λυρική μουσική σκηνή. «Ο σκοπός μας είναι να μεταμορφωθεί το Miraggio σε ένα κορυφαίο χώρο στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ενός ευρέως φάσματος φιλοξενώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις ποικίλων κατευθύνσεων, από μουσικές παραστάσεις έως επαγγελματικά συνέδρια ακόμη  και αθλητικούς μαραθώνιους» δήλωσε ο Ντμίτρι Κολεσνίκοφ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Cronwell Hotels & Resorts Russia.

Σε απόλυτη συμφωνία με την προαναφερθείσα γενική ιδέα θα διεξαχθεί το  μουσικό φεστιβάλ στο Miraggio Thermal Spa Resort από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2018. Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα αριστουργήματα παγκόσμιας κλασσικής μουσικής, τις μουσικές επιτυχίες του 20ου αιώνα, καθώς και τις καλύτερες άριες όπερας:

05.09 – Opera Masterpieces
06.09 – Operetta and Musical Highlights
06.09 – Coffee Cantata
08.09 – Kalinka Miraggio
08.09 – Coffee Cantata
09.09 – Love Forever

Το θέατρο “Helicon Opera” εκπροσωπείται από περιζήτητους καλλιτέχνες, οι οποίοι κοσμούν ως  διαμαντένιο στολίδι την όπερα της Μόσχας. Οι κορυφαίοι σολίστες που θα εμφανιστούν στο Miraggio Thermal Spa Resort είναι: η Μάγια Μπάρκοφσκαγια, η Τζούλια Σκερμπακόβα, η Αλεξάνδρα Κοβαλέβιτς, ο Ιβάν Γκγκγκάζοφ, ο Βιτάλι Φόμιν, ο Κωνσταντίνος Μπρίνσκι, ο Ντμίτρι Σκορίκοφ, μαζί με την μπαλαρίνα Κσένια Λισάνσκαγια, τον μαέστρο Βλαντιμίρ Ροντιόνοφ και διάφορους ακόμη καλλιτέχνες της χορωδίας.
Ο φυσικός πλούτος της Βόρειας Ελλάδας σε συνδυασμό με τα αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής δεν θα αφήσουν κανέναν επισκέπτη του Miraggio Thermal Spa Resort αδιάφορο.

Cronwell Hotels & Resorts : Μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Βόρειας Ελλάδας με συνολικό αριθμό δωματίων που ξεπερνά τα 600 δωμάτια. Η αλυσίδα εκπροσωπείται στη Χαλκιδική από τα ξενοδοχεία – Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only, Cronwell Resort Sermillia, Cronwell Platamon Resort και Miraggio Thermal Spa Resort, το οποίο από το 2017 εντάχθηκε ως μέλος της αλυσίδας Cronwell.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως