{ Τελευταία νέα }

Μουτζούρης: Δεν ζητώ συγγνώμη για μία ιδιωτική συνομιλία: Το επίμαχο βίντεο


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Μουτζούρης: Δεν ζητώ συγγνώμη για μία ιδιωτική συνομιλία: Το επίμαχο βίντεο«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;»,

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;», είπε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, κληθείς να απαντήσει για την απρεπή χειρονομία και τις αναφορές του στον πρωθυπουργό, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
«Κατ ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα». Οπως είπε,  «δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου», ενώ τόνισε ότι η στάση του θα ήταν διαφορετική «αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων».
Στο βίντεο, ο κ. Μουτζούρης φαίνεται να λέει:
 
«Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει […] Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω, να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (σ.σ. η φράση συνοδεύεται από την χαρακτηριστική κίνηση). Και τι έγινε;. Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...», προσθέτει ο κ. Μουτζούρης.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ