Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μπ. Αναγνωστόπουλος για τις δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν: «Σεβαστές οι απόψεις του»

Απάντηση μέσω του συνηγόρου του δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική Daily Mail.

«Οι δηλώσεις που γίνονται από τη μεριά του κυρίου Κράουτς είναι σεβαστές. Εγώ αντιλαμβάνομαι φυσικά και τις συνθήκες και το κλίμα και κατ’ επέκταση και το τι έχει γίνει. Το θέμα είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου ανεξαρτήτως αποφάσεων, που θέλουν να λάβουν και νομικών κινήσεων από την άλλη πλευρά είναι συγκεκριμένη: “Το καλύτερο δυνατό για το παιδί”», ανέφερε στο iefimerida.gr ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση της οικογένειας να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, από Αναγνωστοπούλου σε Κράουτς ο κύριος Παπαϊωαννίδης επισημαίνει:

«Νομίζω ότι υπάρχουν και αντικειμενικές νομικές δυσκολίες ως προς τα θέματα τα οποία θέτει το άλλο μέλος της οικογένειας. Παρόλα αυτά όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόθεση του εντολέως μου είναι ότι δεν θα ήθελε ποτέ να μπει σε κάποια δικαστική διαμάχη ιδιαίτερα για το παιδί. Νομίζω ότι οι σχέσεις των οικογενειών είναι πλήρως αρμονικές και νομίζω ότι δεν θα κάνει καλό σίγουρα για το μέλλον του παιδιού».

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρει πως ο πιλότος έχει αποδεχτεί την ποινή των ισοβίων δεσμών και 11,5 ετών, που του επέβαλε το δικαστήριο αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο εντολέας του να προσφύγει άμεσα στο Εφετείο, για να πετύχει μείωση της ποινής. Συγκεκριμένα, καταλήγοντας, λέει:

«Ήταν ένας δύσκολος δικαστικός αγώνας ο οποίος τελείωσε και μιλάμε για μία ομολογημένη πράξη πάνω από όλα. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μία αποδοχή της απόφασης από τον εντολέα μου, που είναι σε μία αναμονή για τις περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν ενδεχομένως στο μέλλον».

Διαβάστε σχετικά:

Γλυκά Νερά: Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως