Μπάλα για καλό σκοπό σήμερα στην Βραχιά

Μπάλα για καλό σκοπό σήμερα στην Βραχιά

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Παιδικά Όνειρα» διοργανώνει ο Δήμος Δέλτα και η Τοπική Κοινότητα Βραχιάς μαζί με την ομάδα «Alana Football», την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στις 11.00 π.μ.
 
Το τουρνουά δεν θα διεξαχθεί σε ένα τυπικό ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά σε ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αλάνα! Στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες παλιών και νέων ποδοσφαιριστών από τα Κύμινα, τα Νέα Μάλγαρα και τη Βραχιά, που αναμένεται να χαρίσουν πλούσιο θέαμα.
 
Θα συμμετέχουν, επίσης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχιάς, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κυμίνων – Ν. Μαλγάρων, η ομάδα χορού SKG Squad και ο dj Δημήτρης Παντόπουλος.
 
«Είναι μια εκδήλωση που αναδεικνύει την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού. Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει και να παρακολουθήσει αυτό το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στα παιδιά» δηλώνει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχιάς Αν. Βέρρος.
 
«Ο Δήμος Δέλτα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες που έχουν καλό σκοπό. Η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι το χαρακτηριστικό που δίνει άλλη διάσταση σε ένα αθλητικό γεγονός. Αξίζουν μπράβο σε όσους εργάζονται γι? αυτή την εκδήλωση αλλά και σε όσους δίνουν τη ζωή τους σε συλλόγους με τέτοιο ευγενή σκοπό, όπως είναι τα Παιδικά Όνειρα» δηλώνει Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.