{ Τελευταία νέα }

Μπαράζ από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες σήμερα Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Μπαράζ από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες σήμερα Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου στη ΘεσσαλονίκηΠέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.
 
Ειδικότερα,
 
Στις 09.00 πρώην εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν έξω από την  Επιθεώρηση Εργασίας, διότι δεν τους έχουν καταβληθεί οι μισθοί τους. Στις 16.00 θα συγκεντρωθούν εκ νέου έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
 
Στις 11.00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας θα συγκεντρωθούν μέλη της Αγωνιστικής Εργατικής Συσπείρωσης στο Εμπόριο για το δώρο Πάσχα.
 
Στις 12.00 Τσιμισκή με Αγίας Σόφιας μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για το Δώρο Πάσχα.
 
Στις 12.30,μαθητές, φοιτητές και η ομοσπονδία ενώσεων γονέων Κεντρικής Μακεδονίας , θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.
 
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις - πορείες -απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις-αφίσες-email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ