{ Τελευταία νέα }

Μπλακάουτ στην Πιερία λόγω βλάβης - Εγκλωβίστηκαν τέσσερα τρένα στη γραμμή Αιγίνιο

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

Μπλακάουτ στην Πιερία λόγω βλάβης - Εγκλωβίστηκαν τέσσερα τρένα στη γραμμή ΑιγίνιοΣύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τρία επιβατικά τρένα και ένα εμπορικό ακινητοποιήθηκαν στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας, καθώς μετά από πτώση κεραυνού προκλήθηκε διακοπή ρεύματος.

Σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις της ΑΔΜΗΕ στην Πτολεμαΐδα είναι η αιτία του γενικού μπλακάουτ σε όλο το νομό Πιερίας.
Προληπτικά κλειστές είναι οι σήραγγες και στα δυο ρεύματα λόγω του γενικού μπλακάουτ. Η κυκλοφορία εκτρέπεται στο ύψος του Πλαταμώνα και διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό.
Η κακοκαιρία στη Bόρεια Ελλάδα προκάλεσε προβλήματα στη σιδηροδρομική γραμμή Αιγινίου - Ευαγγελισμός, καθώς πτώση κεραυνού είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ρεύματος.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τρία επιβατικά τρένα και ένα εμπορικό ακινητοποιήθηκαν στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας, καθώς μετά από πτώση κεραυνού προκλήθηκε διακοπή ρεύματος.

Λόγω της διακοπής του ρεύματος διεκόπη και η κυκλοφορία των τρένων στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ΟΣΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ προκειμένου να δοθεί ρεύμα από άλλο υποσταθμό, ούτως ώστε να απεγκλωβιστούν 3 επιβατικά και 1 εμπορικό τρένο.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ