Γεύση και Παράδοση

Μπουγάτσα Γεύση και Παράδοση: Η νοστιμιά που έγινε συνήθεια

To 2016 o Γιάννης και η Μαρία, άνοιξαν το δικό τους κατάστημα με είδη μπουγάτσας και πίτες που αμέσως βρήκε το κοινό του και ψήνουν καθημερινά τα καλούδια τους από νωρίς το πρωί για τους πολύ πρωινούς τύπους αλλά και για τους επόμενους, που θα περάσουν από τη γειτονιά.

Γεύση και Παράδοση

Νόστιμα ποιοτικά προϊόντα

Ο Γιάννης μάλιστα, εργάστηκε πολλά χρόνια στον κλάδο, και έτσι πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση που ως τώρα, πηγαίνει περίφημα. Συνεργάζεται σταθερά με μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τη Θεσσαλονίκη για να εξασφαλίσει την ποιότητα των υλικών του έτσι ξέρεις πως ό,τι φας είναι σίγουρα καλό.

Το μαγαζί είναι αδυναμία των φοιτητών αλλά και των εργαζομένων του κέντρου που αδειάζουν γρήγορα τη βιτρίνα του! Και έχει πολλά να δοκιμάσεις όλη τη μέρα…

Γεύση και Παράδοση

Πολλές επιλογές μέχρι νωρίς το απόγευμα

Με all time classic αγαπημένη τη μπουγάτσα με κρέμα και τη λουκανόπιτα που εξαφανίζονται αμέσως από τους φανατικούς, υπάρχει ένας ολόκληρος γευστικός κόσμος από σφολιάτες και φύλλα για να διαλέξεις! Και τι δε θα βρεις εκεί!

Γεύση και Παράδοση

Χωριάτικες πίτες, μπουγάτσα με τυρί ή με κρέμα, κοτόπιτα που έχει φανατικούς, πεϊνιρλί γεμάτα ως πάνω με μπόλικο μπέικον, λουκανόπιτες που είναι best sellers, κασερόπιτες, κουρού, τυρόπιτες, και ένα σωρό άλλα που σίγουρα αξίζουν μια δοκιμή!

Γεύση και Παράδοση

Εμείς πάντως σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και την πατατόπιτα, την πίτα Τσιγγάνα (με σάλτσα, gouda, ζαμπόν και πιπεριά) ή το καλτσόνε, και θα μας θυμηθείς – αλλά για όποιον θέλει ένα ενισχυμένο κουλούρι Θεσσαλονίκης, προτείνουμε ένα με Philadelphia ή με τυρί και θα χορτάσετε για τα καλά!!

Γεύση και Παράδοση

Το καλό είναι πως η “Γεύση και Παράδοση” ανοίγει πολύ νωρίς το πρωί και κλείνει μετά το μεσημέρι, έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για ένα γρήγορο πρωινό αλλά και για ένα σνακ το μεσημέρι ανάμεσα στις δουλειές.

Γεύση και Παράδοση

Tους βρίσκεις και στις εφαρμογές για delivery.

Γεύση και Παράδοση

 

Διεύθυνση: Εθν. Αμύνης 16
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 557576
Facebook
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 5.30 -17.30

Διαβάστε επίσης: Η θεά Γη – Θέγια στη Θεμιστολή Σοφούλη!