Κατσέλης

«Μπουγάτσα Κατσέλης»: Μάστορας στην τέχνη της μπουγάτσας

Η ιστορία της μπουγάτσας χάνεται  στα βάθη των αιώνων. Πολλοί μύθοι και αλήθειες τη συνοδεύουν στα παράλια της Ιωνίας, του Βοσπόρου, στα παλάτια και εργαστήρια της Πόλης, στις διαδρομές και τα εμπορικά περάσματα της Βόρειας Ελλάδας.

Η άφιξη των προσφύγων έκανε την μπουγάτσα να κυριαρχήσει στον ελλαδικό χώρο και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, όπου εγκαταστάθηκε η πλειοψηφία των προσφύγων. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τους πλανόδιους με τα καροτσάκια τους με το κάρβουνο από κάτω, να διαλαλούν τη ζεστή μπουγάτσα τους. Η  πλούσια κρέμα της μέσα στο τραγανό μπουγατσόφυλλο,  ψημένη παραδοσιακά σε φούρνους από πέτρα, δημιουργεί μια ανεπανάληπτη, γευστική και διατροφική εμπειρία.

ΚατσέληςΚατσέλης

Παράδοση στις μπουγάτσες και στις ζύμες

Η ιστορία της «Μπουγάτσας Κατσέλη» μετρά 25 ολόκληρα χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της χαρακτηρίζεται από σταθερά υψηλή ποιότητα, χαμηλές τιμές, χορταστικές ποσότητες και φυσικά, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

ΚατσέληςΚατσέλης

Με παράδοση στην τέχνη της μπουγάτσας, η «Μπουγάτσα Κατσέλη» σου την προσφέρει σε όλες τις αγαπημένες σου γεύσεις, με κρέμα, τυρί και κιμά.

Κατσέλης

Ακόμη, θα βρεις μία ποικιλία σε ζύμες, όπως γεμιστές με κοτόπουλο, μπιφτέκι, γύρο, κοτομπουκιές και μοτσαρέλα και σως μουστάρδα, με γύρο χοιρινό, αλλά και κοτόγυρο.

Κατσέλης

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις και πλήθος snacks όπως το κλαμπ σάντουϊτς, ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς, τον καφέ σου σε όλες τις αγαπημένες εκδοχές του, αλλά και τις λαχταριστές του κρέπες, τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές γεύσεις.

ΚατσέληςΚατσέληςΚατσέλης

24ωρη λειτουργία και delivery 8:00-14:00

Ανεξάρτητα από την ώρα που θα θελήσεις να γευτείς μία από τις απολαύσεις της, η «Μπουγάτσα Κατσέλης» θα είναι εκεί για σένα, καθώς λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο!

Κατσέλης

Εάν πάλι θες οι γευστικές αυτές απολαύσεις να έρθουν στο σπίτι ή στο γραφείο σου, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα, κατά το χρονικό διάστημα 8:00-14:00 και να είναι σε λίγα λεπτά στην πόρτα σου! Επίσης, προς διευκόλυνσή σου, συνεργάζεται τόσο με την e-food όσο και με την box.

Κατσέλης

25 χρόνια τώρα το πρωινό στην Θεσσαλονίκη έχει αποκτήσει ένα όνομα: «Κατσέλης». Από το 1996 προσφέρει στους πελάτες του μοναδικές γεύσεις για το πρωινό τους και όχι μόνο, ενώ καθημερινά οι άνθρωποί του προσπαθούν να γίνονται ολοένα και καλύτεροι, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, έτσι ώστε να είναι σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν!

Κατσέλης

Διεύθυνση: Αγίων Πάντων 20
Τηλέφωνο: 2310 556105
Website
Facebook 
Instagram 
Ωράριο λειτουργίας: 24ωρο

 

Διαβάστε επίσης: The MONK: Γίνεται «θρησκεία» για καφέ και ποτό