Σερραϊκόν

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ: Η συνταγή που αντέχει στο χρόνο

Όταν κάτι είναι καλό, τότε είναι διαχρονικό. Απόδειξη η μπουγάτσα Σερραϊκόν που από το 1952 ταϊζει την πόλη, την χώρα, και όλο τον κόσμο, αφού εκεί συρρέουν όλοι, από οποιαδήποτε μεριά του κόσμου! Το μαγαζί βρίσκεται εδώ και 69 χρόνια στην Βασιλέως Ηρακλείου και αποτελεί σήμα αναφοράς της περιοχής για κάθε Θεσσαλονικιό.

Σερραϊκόν

Από την πόρτα του Σερραϊκόν έχουν περάσει πολλοί – ανάμεσά τους φημισμένοι αθλητές, βουλευτές, προπονητές, ηθοποιοί και τραγουδιστές, το οποίο σημαίνει πως στο Σερραϊκόν, κάτι κάνουν πολύ καλά – και η φιλοσοφία του είναι άμεσα συνυφασμένη με την ελληνική παράδοση και τα αγνά, χωρίς συντηρητικά προϊόντα ζύμης.

Σερραϊκόν

13 γεύσεις μπουγάτσας!

Σερραϊκόν

Με ναυαρχίδα την μπουγάτσα με κρέμα, το Σερραϊκόν θα ικανοποιήσει κάθε γευστικό γούστο! Μια μπουγάτσα με πραλίνα ή μήπως μια μπουγάτσα με κιμά; Γλυκό ή αλμυρό για σήμερα;

Σερραϊκόν

Με 13 και πλέον γλυκές και αλμυρές γεύσεις μπουγάτσας, με φρούτα του δάσους ή με κεράσι, με σιρόπι σοκολάτας ή με μέλι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις την επόμενη αγαπημένη σου γεύση! Βάλε κι έναν καφέ και να το, το τέλειο πρωινό!

Σερραϊκόν

Από το 1952, ξέρουν τη μαγική συνταγή για νοστιμιά

Το πρώτο κατάστημα το άνοιξε ο Ζαχαρίας Πρατσινάκης το 1952 στην Θεσσαλονίκη και η ιστορία ξεκινά. Το 1997 δημιουργήθηκε αλυσίδα καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα , Μέγαρα, Κιλκίς, ενώ το 2008 άνοιξαν και οι εγκαταστάσεις παραγωγής προϊόντων με διαδικασίες ISSO-HACCP στην Γουμένισσα του Κιλκίς.

Σερραϊκόν

Ο γιος του Γιώργος συνεχίζει σήμερα, την πορεία της επιχείρησης, αφού βρισκόταν από μικρός στο μαγαζί μαθαίνοντας την τέχνη της μπουγάτσας από τον πατέρα του, και γνωρίζοντας πλέον κάθε κομμάτι της δουλειάς, συνδυάζοντας το με τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων. Αυτός ο συνδυασμός μάλλον ήταν που απογείωσε και την εξέλιξη του Σερραϊκόν! Το μόνο που δεν άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων είναι ο τρόπος και η αγνότητα παρασκευής των προϊόντων τους.

Σερραϊκόν

Το 2005 το Σερραϊκόν έφτασε ως την Αθήνα και τώρα υπάρχουν 4 καταστήματα! Αν νομίζατε πως τελειώσαμε εδώ, έχουμε κι άλλα! Το Σερραϊκόν κάνει εξαγωγές σε Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Ελβετία και Αγγλία ενώ έχει στείλει και προϊόντα στις ΗΠΑ!

Σερραϊκόν

Eπόμενος σταθμός… το franchise! To Σερραϊκόν πλέον είναι ένα διαχρονικό family business concept και μπορείς να δεις κάθε πληροφορία στο site τους www.serraikon.com

Κατευθείαν στην πόρτα σου

Σερραϊκόν

Υπάρχει μάλιστα και ιστοσελίδα με τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων online!  Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα σε κατεψυγμένη μορφή από τα καταστήματα για να τα ψήσετε και να τα απολαύσετε στο σπίτι!

Σερραϊκόν

Διευθύνσεις:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βασ. Ηρακλείου 35 – Μ. Μπότσαρη 99Ρωμανού 46, Περαία
ΑΘΗΝΑ: Σοφία Βενιζέλου 65, Ηλιούπολη – Λεωφ. Αλίμου 131, Ηλιούπολη – Λεωφ. Κηφισίας 234 με Λυκούργου 2, Χαλάνδρι – 42ο ΠΕΟΑΚ Μέγαρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 288207
Website
Facebook
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Σάββατο 6.00 – 15.30

#FranchiseSerraikon
Με όραμα να ταυτιστούν ως η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων που προσφέρει την αυθεντική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, οι συντελεστές του SERRAIKON σχεδίασαν ένα διαχρονικό family business concept με μοντέρνα, διαφοροποιητικά στοιχεία. Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο www.serraikon.com στην ενότητα franchise. Σε μια αγορά με διαρκή ζήτηση και με ένα κοινό που σταθερά αναζητά και επιλέγει τα «σπιτικά», παραδοσιακά προϊόντα, η πρόταση του SERRAIKON είναι άμεσα συνυφασμένη με την ελληνική παράδοση και τα αγνά, χωρίς συντηρητικά προϊόντα ζύμης.

 

Διαβάστε επίσης: Fleur: Χριστούγεννα με… γαλλική εσάνς!