Σας αρέσει η μπουγάτσα; Μήπως λατρεύετε και τη πίτσα;
Εάν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάστε τον ΤΕΛΕΙΟ συνδυασμό. Την …Μπουγατσόπιτσα!
Εάν ναι, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάστε τον ΤΕΛΕΙΟ συνδυασμό. Την …Μπουγατσόπιτσα!
Λαχταριστή Πίτσα παντρεμένη με τέλειο τραγανό φύλο μπουγάτσας.
Και που αλλού θα μπορούσε να γίνει αυτό το πάντρεμα;
Φυσικά στη Θεσσαλονίκη!
Όλοι γνωρίζουμε τη μπουγάτσα με κρέμα και την μπουγάτσα με τυρί. Γνωστές παραλλαγές είναι και η μπουγάτσα με κιμά και η μπουγάτσα με σπανάκι. Τελευταία, η μπουγάτσα με μερέντα έκανε την εμφάνισή της και κέρδισε αρκετούς. Μπουγατσόπιτσα όμως, πρώτη φορά φτιάχνεται!
Μπουγάτσα παντρεμένη με πίτσα. Ναι, καλά διαβάσατε. Για πρώτη φορά στα γευστικά χρονικά δύο από τις πιο αγαπημένες μας λιχουδιές «παντρεύονται», δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.
Μπουγάτσα παντρεμένη με πίτσα. Ναι, καλά διαβάσατε. Για πρώτη φορά στα γευστικά χρονικά δύο από τις πιο αγαπημένες μας λιχουδιές «παντρεύονται», δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.
Open Lab Μπουγατσοποιείο, όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σας
Το Open Lab Μπουγατσοποιείο …από πείρα, είναι ένα από τα ελάχιστα εργαστήρια στην Ελλαδα που εξακολουθεί να επιμένει στο χειροποίητο φύλο. Στο ανοικτό παρασκευαστήριο της μπουγάτσας Open Lab Μπουγατσοποιείο, όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σου. Μπορείς να δεις όλη την διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής, να ρωτήσεις και να μάθεις όσα θέλεις για το φύλλο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, να μυρίσεις και να γευτείς το τελικό αποτέλεσμα.
Και εκτός από τέλειες παραδοσιακές μπουγάτσες πειραματίζονται με νέες γεύσεις. Έτσι γεννήθηκε και η μπουγατσόπιτσα. Μια μπουγάτσα για όλες τις ώρες. Μία πίτσα που είναι μπουγάτσα, και τη συνοδεύεις με μπύρα!
Αλλά ο,τι και να λέμε είναι λόγια, μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις, θα νοιώσεις…
Αλλά ο,τι και να λέμε είναι λόγια, μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις, θα νοιώσεις…
Δείτε τη παρασκευή της μπουγατσόπιτσας:
.
Όταν μας δείξανε αυτό το video ξαφνιαστήκαμε…
– Καλά δεν φοβάστε να μην σας αντιγράψουν; ήταν η εύλογη ερώτηση μας
Εισπράξαμε ένα μεγάλο χαμόγελο… και την απάντηση Και για τη μπουγάτσα κρέμα, το τυρί, το κιμά, το σπανάκι και για ότι κάνουμε μπορώ να σου δώσω τη συνταγή, αλλά φίλε μου δεν είναι μόνο οι αναλογίες, είναι το χέρι του μάστορα, τα φρέσκα υλικά και φυσικά κάτι που δεν αντιγράφεται, η πείρα!
Open Lab Μπουγατσοποιείο …από πείρα (τηλέφωνο 6977066836)
Το Open Lab Μπουγατσοποιείο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ροτόντας, τη διάσημη φοιτητογειτονιά της Θεσσαλονίκης. Λίγα μέτρα πιο πάνω, Αρμενοπούλου 30. Ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Facebook: Open Lab Μπουγατσοποιείο, Από Πείρα
Facebook: Open Lab Μπουγατσοποιείο, Από Πείρα
Μια συμβουλή: αν γευστικά κυνηγάτε το κάτι παραπάνω, ζητήστε να σας προτείνουν τι να δοκιμάσετε, έχουν και άλλες εκπλήξεις!
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως