{ Τελευταία νέα }

Μπραντ Πιτ και Σαϊεντολογία - τη δοκίμασε αλλά της έκλεισε την πόρτα

 

Κατηγορίες: Επώνυμοι

Μπραντ Πιτ και Σαϊεντολογία - τη δοκίμασε αλλά της έκλεισε την πόρτα

Ποιοι: Μπραντ Πιτ

ο Μπραντ Πιτ πέρασε τρία χρόνια στους κόλπους της οργάνωσης και συμμετείχε σε τελετές, συνεδρίες και ειδικά μαθήματα

Μετά τον Τομ Κρουζ και ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έχει μυηθεί στα μυστικά της Σαϊεντολογίας . Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απόπειρα του Μπραντ Πιτ να γίνει μέλος της οργάνωσης και να ακολουθήσει τη θρησκευτική πίστη και τις πρακτικές της, όταν είχε δεσμό με την νεαρή ηθοποιό Τζουλιέτ Λιούις, μεταξύ 1989 και 1993 
 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “Page Six”, ο Μπραντ πέρασε τρία χρόνια στους κόλπους της οργάνωσης και συμμετείχε σε τελετές, συνεδρίες και ειδικά μαθήματα πριν τελικά βάλει τέλος τόσο στη σχέση του με την Λούις αλλά και εκείνη με την Σαϊεντολογία .    
 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μπραντ Πιτ λάμβανε μέρος σε πολύωρες τελετές εξαγνισμού, οι οποίες γίνονταν σε σάουνα και μαζί του ήταν υποχρεωτικά η (λεγόμενη) «δίδυμή» του - μια κοπέλα 15 ετών την οποία είχαν ορίσει να παρακολουθεί την πρόοδό του
 
Η κοπέλα ήταν η κόρη ενός εξέχοντος μέλους του κινήματος της Σαϊεντολογίας και είχε οριστεί να έχει την ευθύνη του Μπραντ – όπως και εκείνος θα είχε την ευθύνη αντίστοιχα της κοπέλας.
Η παράξενη χρήση σάουνας – μαζί με βιταμίνες και γυμναστική – εντάσσεται στο πλαίσιο της διαδικασίας “εξαγνισμού” που ανέπτυξε ο ιδρυτής της Σαϊεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ.
 
Μέρος της εκπαίδευσής του όμως αποτελούσαν και κάποιες φραστικές επιθέσεις, τις οποίες ο ηθοποιός δεν φάνηκε να δέχεται ή να ανέχεται με αποτέλεσμα να τα βροντήξει και να φύγει…
 
Η τότε σχέτη του, η Τζούλιετ Λούις, κατάφερε να πείσει τον Μπραντ Πιτ να ξαναγυρίσει στην θρησκευτική αυτή οργάνωση, αλλά όχι για πολύ. Το 1993 έκλεισε την πόρτα πίσω του και δεν επέστρεψε ξανά. Εκείνη παρέμεινε.
 
O Μπραντ Πιτ μιλώντας για τη Λιούις το 1995 στο Vanity Fair, είχε πει όταν ήταν μια από τις καλύτερες σχέσεις του: “Ακόμα την αγαπώ. Περάσαμε τέλεια μαζί. Το θέμα είναι ότι μεγαλώνουμε με την ιδέα ότι η αγάπη τα νικάει όλα και απλά αυτό δεν ισχύει”.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ