{ Εκδηλώσεις }

MYCAVA | Depot des Vins

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

MYCAVA | Depot des Vins

Χώρος: MYCAVA | Depot des Vins
Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας - Γιάννη Μακρυγιάννη, Καλαμαριά , 55134
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω MYCAVA | Depot des Vins


Το MYCAVA | Depot des Vins λειτουργεί ως φυσικό κατάστημα κάβα που γίνονται διάφορες οινικές βραδιές, οινογνωσία κλπ αλλά και ως E-shop

Η οικογένεια Δημητριάδη δραστηριοποιείται στο χώρο του κρασιού από το 1918. Η ιστορία ξεκινά από το αποσταγματοποιείο με το φημισμένο λικέρ το οποίο  και εξαγόταν σε μια εποχή περιορισμένης παρουσίας της Ελλάδας στο διεθνή χώρο.
 
Στα μέσα του αιώνα, ο ιδρυτής της αποσταγματοποιίας «Άγγελος Δημητριάδης» παραδίδει τη σκυτάλη στον υιό του Στέλιο Δημητριάδη, ο όποιος παράλληλα δημιουργεί και αναπτύσσει ένα από τα πρώτα δίκτυα διανομής κρασιού και ζύθου στη  Β. Ελλάδα. Με τα χρόνια η δουλειά του εμπορίου αρχίζει και παίρνει τέτοιες διαστάσεις που μονοπωλεί την επιχειρηματική δραστηριότητα και εγκαθιδρύει την οικογένεια στον καθαρά εμπορικό κόσμο. Μια από τις μεγάλες συνεργασίες για την εποχή ήταν η αποκλειστική διάθεση της μπύρας Henninger. Στα μέσα της δεκαετίας του ?70 οι πρώτες μεγάλες μονάδες οινοποιίας της εποχής κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στα μεγάλα αστικά κέντρα και η επιχείρηση Δημητριάδη εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στη Β. Ελλάδας.
 
Τα χρόνια πέρασαν και στα τέλη της δεκαετίας του ?80 αρχίζουν και εμφανίζονται τα πρώτα Μικρά Κτήματα οπότε και η ανάγκη ενημέρωσης αλλά και εκπαίδευσης του καταναλωτικού κοινού για την αλλαγή η oποία επερχόταν ήταν επιτακτική. Είναι η εποχή που ο Μάκης Δημητριάδης αποφασίζει να ιδρύσει το Depot Des Vins.
 
Η κάβα Depot Des Vins επένδυε ανέκαθεν στη μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη αλλά και του κάθε κρασιού. Έτσι, θέτει μέχρι και σήμερα ως μόνο σκοπό τη συνάντηση τους, με γέφυρα την πείρα στην κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών  όπως αυτές μεταβάλλονται καθημερινά.
 
Αυτή την παράδοση που έχει ως άξονα τη συνεχή ανανέωση έρχεται να συνεχίσει η τέταρτη γενιά, ο Στέλιος και η Αννίτα Δημητριάδη, δημιουργώντας το ηλεκτρονικό Depot Des Vins. Τα παραπάνω δεν αναφέρονται μόνο για λόγους ιστορικής σημασίας·  Όπως μια κάβα του 1990 δεν ήταν για εμάς ένα σημείο διεκπεραίωσης πωλήσεων, έτσι και σήμερα μια ηλεκτρονική κάβα δεν είναι ένα απρόσωπο e-shop, αλλά ένας ηλεκτρονικός χώρος όπου κάποιος μπορεί να ανακαλύψει από την αρχή την ομορφιά του κόσμου του κρασιού και των ανθρώπων του.

Πληροφορίες
+30 2310 442 103 / +30 2310 414 921
[email protected]

ΩΡΑΡΙΟ
Mo-Fr 10:00-18:00, Sat 10:00-15:00

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ