{ Εκπαίδευση }

Μύηση - Εκπαίδευση REIKI 2ου Βαθμού (η ροή της ενέργειας αυξάνει)

14-15 Μαρτίου 2020

 

Κατηγορίες: Σεμινάρια

Μύηση - Εκπαίδευση REIKI 2ου Βαθμού (η ροή της ενέργειας αυξάνει)

Χώρος: Be Alive Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Κωνσταντινοπολίτικα, 55535
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Be Alive Θεσσαλονίκη


Ο 2ος βαθμός παρέχει μια μεγάλη σειρά τεχνικών: άλλο-θεραπεία, αυτό-θεραπεία, αλλαγή προτύπων, κόψιμο χορδής, θεραπεία από απόσταση, ενεργειακό καθαρισμό ενεργοποίηση χώρων και αντικειμένων και άλλες.

Για εσένα μαθητή του ΡΕΙΚΙ, που βίωσες τον 1ο Βαθμό και κατανόησες την Σοφία στην  Ροή της Ζωτικής Συμπαντικής Ενέργειας, και θέλεις να προχωρήσεις σε αυτόν τον υπέροχο δρόμο.

Η μύηση στον 2ο βαθμό Ρέικι εντατικοποιεί τη διαδικασία συνειδητοποίησης και εισχωρεί σε βαθύτερες ασυνείδητες πτυχές φτάνοντας μέχρι τον Ανώτερο Εαυτό, την εσωτερική Σοφία του μαθητή. Αυτό σημαίνει πως συνειδητοποιούμε σε αυτή την περίπτωση τις δονήσεις του εαυτού μας σε κάθε ενεργειακό περίβλημα ξεχωριστά και το κέντρο του ταυτόχρονα. Έτσι συνειδητοποιούμε τις δυνατότητές μας που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν στο αθέατο κομμάτι του εαυτού μας, όπως τη διαίσθησή μας καθώς και ολόκληρη τη κλίμακα υψηλών συναισθημάτων όπως αρμονία, αγάπη,
ειρήνη, εγκαρδιότητα, πνευματική ιλαρότητα, δηλαδή χαρά στο ενεργειακό μας όλον.
 
Ο 2ος βαθμός παρέχει μια μεγάλη σειρά τεχνικών
- άλλο-θεραπεία,
- αυτό-θεραπεία,
- αλλαγή προτύπων,
- κόψιμο χορδής,
- θεραπεία από απόσταση,
- ενεργειακό καθαρισμό
- ενεργοποίηση χώρων και αντικειμένων
και άλλες.
 
Η ροή της ενέργειας αυξάνει  και ο μαθητής μαθαίνει  να εστιάζει σε αυτή την ενέργεια,  να εναρμονίζει με αυτή ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση,  να διοχετεύει ή να αποστέλλει αυτή την ενέργεια σε απόσταση και στον χρόνο. Δηλαδή σε μια άλλη διάσταση, αχωροχρονικά. 

INFO
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου συνολικής διάρκειας 12 ωρών. Παρέχεται πλήρες εγχειρίδιο, και σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Πληροφορίες 6944418624
 
Οδηγός στο ταξίδι των μυήσεων η Eliana Kinigopoulou, Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, Usui Reiki Master από το 2000, Progressor στην Κοσμοενεργειακή Θεραπεία, NLP and Life Coach, Υπνοθεραπευτής, Γελωτολόγος Εκπαιδευτής Γελωτοθεραπείας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, ιδρυτής του Be Alive Θεσσαλονίκη - Ευ Ζην Γελώντας. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ