Μυλόπουλος: Το χθες της συντήρησης αναμετράται με το αύριο της αλλαγής

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», καθηγητή και πρώην πρύτανη ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Απ. Τζιτζικώστα:

«Διάβασα με ενδιαφέρον τις σημερινές δηλώσεις του σημερινού και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Μετά από 10 χρόνια περιφερειάρχης στην Κεντρική Μακεδονία δεν είχε ούτε μια καινούργια ιδέα να προτείνει, ούτε μια καινούργια πολιτική να διατυπώσει για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της Περιφέρειας.

Εκεί που τα παιδιά μας εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για την Αθήνα ή για το εξωτερικό για να βρουν δουλειά, ο κ. Τζιτζικώστας «είδε» νέες θέσεις εργασίας με καλύτερους μισθούς. Ενώ τα νοσοκομεία καταρρέουν ο κ. Τζιτζικώστας «είδε» θωράκιση των νοσοκομείων.

Κουβέντα δεν είπε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας σε σχέση με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, το περιβάλλον που καταστρέφεται και ιδιωτικοποιείται. Κουβέντα δεν είπε για τις απαξιωμένες συγκοινωνίες, για το Μετρό Θεσσαλονίκης που για ακόμη μια φορά καθυστερεί, για το διαλυμένο σιδηροδρομικό δίκτυο. Και δεν είπε κάτι γιατί πολύ απλά είναι συνυπεύθυνος. Στηρίζει άκριτα κάθε κυβερνητική επιλογή και δεν διεκδικεί λύσεις προς όφελος των πολιτών.
Το να διεκδικεί κανείς λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες δεν είναι μιζέρια. Μιζέρια είναι η παραδοχή της κατάστασης και η παρουσίαση μιας εικονικής πραγματικότητας.

Όσες τηλεοπτικές και celebrity υποψηφιότητες και να διασφαλίσει στο ψηφοδέλτιο του, οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι την επομένη των εκλογών τα μόνα που θα μείνουν στη ζωή τους είναι τα δεκάδες προβλήματα.

Στις 8 Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναμετράται το χθες με το αύριο. Το χθες του φαίνεσθαι και το αύριο της αλλαγής. Η παράταξη μας «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» καταθέτει ένα ολοκληρωμένο εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης που βασίζεται στα 9 σημεία που ήδη παρουσιάσαμε και που θα εξειδικεύεται μέρα με τη μέρα έως τις εκλογές. Με νέες ιδέες και σύγχρονες προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Καλούμε κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη να στηρίξει την «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», για να τελειώνουμε με τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εδώ και 10 χρόνια υπηρετεί ο κ. Τζιτζικώστας και η παράταξη του, παραμένοντας βουβοί μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της ανάπτυξης, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος».


 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως