{ Εκδηλώσεις }

NANOTEXNOLOGY 2020: Το συνέδριο της Νανοτεχνολογίας τον Ιούλιο στη Θεσσαλονικη

Διεξάγεται ταυτόχρονια και ψηφιακά και ζωντανά.


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

NANOTEXNOLOGY 2020: Το συνέδριο της Νανοτεχνολογίας  τον Ιούλιο στη Θεσσαλονικη

Χώρος: Porto Palace Hotel Thessaloniki
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 65, 54628
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Porto Palace Hotel Thessaloniki
Τιμή: από 0.00

Πότε: 06/07/2020 - 10/07/2020
Ώρα έναρξης: 10.00
Στο πλαίσιο της EXPO 2020

Το συνέδριο της Νανοτεχνολογίας της ΝοτιοΑνατολικής Ευρώπης τον Ιούλιο στη Θεσσαλονικη

Το  σημαντικότερο  πολυσυνέδριο στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών, στη ΝΑ Ευρώπη, το NANOTEXNOLOGY 2020 , ξεκινά το Σάββατο 4 Ιουλίου με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.
Επιστήμονες και μηχανικοί  από όλο τον κόσμο, πανεπιστημιακά ιδρύματα , ερευνητικά κέντρα, εταιρείες τεχνολογικής καινοτομίας, και επιχειρήσεις συντονίζονται σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός που για πρώτη φορά εξελίσσεται ταυτόχρονα virtual και live.   
 
Στη διάρκεια του  NANOTEXNOLOGY 2020  θα υπάρξει στο πλαίσιο του Συνεδρίου Nanomedicine, virtual conference όπου θα αναλυθούν τα επιστημονικά δεδομένα και οι προβλέψεις για τον COVID 19 με τη συμμετοχή επιστημόνων  και ειδικών απ όλο τον κόσμο.
 
Παρουσιάζεται η ελληνική πρωτοπορία
 
Στο πλαίσιο της EXPO 2020 της ζωντανής έκθεσης τεχνολογίας αιχμής που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του NANOTEXNOLOGY 2020 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου, θα είναι σημαντική η ελληνική παρουσία. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά μοναδικές ελληνικές τεχνολογικές κατασκευές με τη χρήση τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκών, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη σύμπραξη ελληνικών καινοτόμων εταιρειών. 
 
Πρωτοπόρες εταιρείες, πολλές από αυτές με έδρα τη Θεσσαλονίκη , μέλη του δυναμικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A) θα εκθέσουν για πρώτη φορά εφαρμογές που αφορούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των εύκαμπτων ηλεκτρονικών (αισθητήρες, wealables, φωτισμός, οθόνες, δομικά υλικά, συστήματα θέρμανσης και ψύξης κ.ά). Παράλληλα θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστασίας από τον COVID 19 όπως nano-μάσκες , νανοφίλτρα κ.ά
https://www.nanotexnology.com/
 
Οι ελληνικές εταιρείες Organic Electronic Technologies , BL Nanomedicine και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Οργανικών Ηλεκτρονικών HOPE-A εύχεται καλό καινοτόμο δροσερό καλοκαίρι σε όλους!
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ