{ Τελευταία νέα }

ΝΔ: Απάντηση στην καταγγελία του Σύριζα για την σύζυγο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Καθιστά υπεύθυνο τον Σύριζα για την σωματική ακεραιότητα του βουλευτή


Κατηγορίες: Πολιτική

ΝΔ: Απάντηση στην καταγγελία του Σύριζα για την σύζυγο του Κωνσταντίνου ΜπογδάνουΑπάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην καταγγελία του Σύριζα, περί κρατικής διαφήμισης στην ιστοσελίδα της συζύγου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στην καταγγελία του Σύριζα για την κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της συζύγου του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν έχει συμπεριληφεί στις καμπάνιες της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Επιπλέον, κατηγόρησε συγκεκριμένα στελέχη του Σύριζα για απειλές κατά του κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του.
 
Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει συγκεκριμένα:
«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο. Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Ά Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους». 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ