Δικαστήριο

Νέα αναβολή στην δίκη για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγου

Αναβλήθηκε και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης για την στυγερή δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα τα Χριστούγεννα το 2016 και για το οποίο ο δράστης εκτίει ήδη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη αναβολή. Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, υπήρξε αδυναμία παρουσίας του συνηγόρου υπεράσπισης και το δικαστήριο αρχικά εξέτασε το ενδεχόμενο διακοπής της δίκης για να επανέλθει αύριο. Όμως διαπιστώθηκε ότι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής αδυνατούσε να προσέλθει αύριο, με συνέπεια το δικαστήριο να αναβληθεί επ΄ αόριστον.

Να θυμίσουμε ότι στις 28 Δεκεμβρίου 2016 η Θώμη Κουμπούρα είχε βρεθεί μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα της από τον αδερφό της. Ο ιατροδικαστής εντόπισε 15 μαχαιριές αλλά και εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο από χτυπήματα. Είχε διαπιστώσει παράλληλα και αμυντικά τραύματα στα χέρια, στοιχεία που έδειχναν ότι η ίδια είχε παλέψει για τη ζωή απέναντι στον στυγερό δολοφόνο.

Ο τελευταίος, που βρίσκεται στη φυλακή όλο αυτό το διάστημα, προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες «σε δαίμονες και δράκους που τον καθοδηγούσαν» όπως ισχυρίζεται, προσδοκώντας με αυτό τον τρόπο ελαφρυντικά για μειωμένο καταλογισμό και μείωση της ποινής. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να προσδιοριστεί εκ νέου.


Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως