{ Τελευταία νέα }

Νέα δεδομένα με το πτώμα που βρέθηκε σήμερα στα Τρίκαλα: Ανήλικο κορίτσι το θύμα


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα με το πτώμα που βρέθηκε σήμερα στα Τρίκαλα: Ανήλικο κορίτσι το θύμαΟι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Ανατροπή στο σενάριο για το πτώμα της γυναίκας με χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα.καθώς νέα δεδομένα προκύπτουν στην πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί της Τετάρτης τα Τρίκαλα
 
Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ? το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο ήταν γύρω στα 30, λόγω του σωματότυπου και των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα Από μια προσεκτικότερη όμως έρευνα τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικο κορίτσι.
 
Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.
 
Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.
 
Εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, με αυτό της εγκληματικής ενέργειας να είναι και το επικρατέστερο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου της.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ