Νέα, δυναμική προσθήκη στην ομάδα του zoltar.agency!

Η ομάδα του zoltar.agency μεγαλώνει και καλωσορίζει στο δυναμικό της τον κ. Δημοσθένη Σπυρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Web 3.0 Marketing Strategist.

Ο κ. Σπυρίδης, με δυο δεκαετίες σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες διαφήμισης και επικοινωνίας φέρει μαζί του εκτενή εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία στη διαφήμιση, το Marketing Consulting, το Digital & Social Media Marketing αλλά και τα Digital Currencies και το Blockchain.

Ο Δημοσθένης Σπυρίδης, δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να γίνομαι μέλος της ομάδας του zoltar.agency ως Web 3.0 Marketing Strategist. Ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και η επικοινωνία εξελίσσονται με ασύλληπτους ρυθμούς. Το Web 3.0 ανοίγει νέους ορίζοντες, προσφέροντας μια ακόμη πιο διαδραστική και προσωποποιημένη εμπειρία για τους χρήστες. Πιστεύω πως με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχω αποκτήσει, θα συμβάλλω στην ενσωμάτωση αυτών των νέων δυνατοτήτων στη στρατηγική μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία για τους πελάτες μας.”

zoltar.agency – A Web 3.0 & Blockchain consultancy
hodl@zoltar.agency


Θεσσαλονίκη Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως