Νέα έρευνα για 65χρονο που παρίστανε τον νευρολόγο

Έρευνα για την υπόθεση του 65χρονου που παρίστανε τον νευρολόγο και εξαπάτησε 15 ασθενείς εκ των οποίων πέθαναν οι 5, έχει διατάξει και ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης o οποίος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες.

Oι καταγγελίες για τον φυσιοθεραπευτή, πληθαίνουν. Παριστάνοντας τον νευρολόγο, φέρεται να αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για ψεύτικες θεραπείες, έχοντας εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, εκ των οποίων οι πέντε έχουν πεθάνει.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία και τα στοιχεία του φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο σε μια προσπάθεια να εντοπίσει πιθανόν περισσότερα θύματα, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων. Πρόκειται για τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Διονύσιο του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 24-09-1957, στην Αθήνα.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση του φερόμενου ως «ψευτογιατρού» από το Κορωπί, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας του είναι παντελώς αθώος. Έκανε λόγο για σκευωρία και «ανθρωποφαγία» από τα ΜΜΕ.

Ψευτογιατρός: Παρουσιαζόταν ως γιατρός του… Κωνσταντίνου Μητσοτάκη