{ Τελευταία νέα }

Νέα Φλογητά Χαλκιδικής: Λουκέτο σε beach bar για υπεράριθμους πελάτες σε 3 ομπρέλες


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Νέα Φλογητά Χαλκιδικής: Λουκέτο σε beach bar για υπεράριθμους πελάτες σε 3 ομπρέλεςΝέα Φλογητά Χαλκιδικής: Λουκέτο σε beach bar για υπεράριθμους πελάτες σε 3 ομπρέλες

Σύμφωνα με ενημέρωση από το beach bar "Razzmatazz Summer Bar", το beach bar δέχθηκε έλεγχο από την αρχή Εθνικής Διφάνειας η οποία και επέβαλε το κλείσιμο στο μαγαζί επειδή υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες σε 3 ομπρέλες στην παραλία.
Ακολουθεί η ανάρτηση:
 
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα οι επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας - και όχι ο Δήμος ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία όπως λανθασμένα αναπαράγεται από κάποιους - έκριναν ότι το Razzmatazz Summer έπρεπε να υποβληθεί σε αναστολή λειτουργίας.
 
Ο λόγος ήταν ότι σε τρεις ομπρέλες είχαμε υπέρβαση του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων (2 άτομα/ομπρέλα).
 
Δυστυχώς την δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε όλες οι επιχειρήσεις εστίασης κληθήκαμε να εφαρμόσουμε πολύ αυστηρούς όρους όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοιού.
 
Προσπαθήσαμε σκληρά να τηρήσουμε τους υγειονομικούς όρους και τις αυστηρές επιταγές της νομοθεσίας εφαρμόζοντας πρωτοφανή μέτρα προσπαθώντας να διαχειριστούμε αφενός μία πολύ δύσκολη κατάσταση έτσι ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς, και αφετέρου να παραμείνουμε λειτουργικοί σε οικονομικό επίπεδο και φερέγγυοι ως προς τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε προσωπικό - προμηθευτές και λοιπές υπηρεσίες.
 
Πιστεύουμε ότι τα φέραμε όλα εις πέρας σε μεγάλο βαθμό.
 
Ελπίζουμε ότι στην ένσταση την οποία θα υποβάλλουμε θα δικαιωθούμε.
 
Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα οι επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας - και όχι ο Δήμος ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία...

Posted by Razzmatazz Summer Bar on Friday, 21 August 2020

 

Φωτογραφία αρχείου

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ