Η ανάρτηση του Πρόδρομου Νικηφορίδη
Μια σύγκριση ανάμεσα στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την αντίστοιχη δημόσια σχετικά με τη συντήρηση της Νεας Παραλίας, κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Πρόδρομος Νικηφορίδης.
Ορμόμενος από την εικόνα της Νέας Παραλίας, με τα περισσότερα από τα θεματικά της πάρκα να παρουσιάζουν μια εικόνα εγκατάλειψης (βλ.συνημμένες φωτό), αναφέρει το ένα και μοναδικό που ξεχωρίζει για την συντήρησή του και διαπιστώνει την αναλγησία των υπεύθυνων Δημοτικών αρχών.
Μια βόλτα στη Νέα Παραλία είναι πάντα μια ευκαιρία να διαπιστώσεις την αποτελεσματικοτητα του ιδιωτικού και την αναποτελεσματικότητα του δημόσιου. Πάνω το ιδιωτικό ( ευχαριστούμε τον κύριο Σταύρο Ανδρεαδη), κάτω το δημόσιο. 4 μήνες μετά δεν διαπιστώνουμε καμία βελτίωση στο δημόσιο.
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως