Νέα Σμύρνη: Καταγγελία νεαρής για άγνωστο που την ακολούθησε «με το μόριό του έξω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νεαρή γυναίκα έκανε καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαϊου στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι ο νεαρός «έβγαλε το μόριό του και άρχισε να την ακολουθεί» μέχρι τη στιγμή που ευτυχώς εκείνη μπήκε μέσα στην πολυκατοικία της.

Στην είσοδο υπήρχε κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό. Η κοπέλα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook βίντεο από αυτήν την κάμερα ασφαλείας, καθώς και δύο φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία όπου μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ στην οδό Αιγαίου.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέσα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος στέκεται μπροστά στην πόρτα, κοιτά μέσα και, αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Όπως αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της:

«Xθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου.
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.
Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».